- 3 Temmuz 2012
- 135.086
- 81.692
- 5.198
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Başkalarının topcularina sahip çıkacağına bizimkilere çık biraz da
Amaç?Coconut
Aklıma geldi öyle Napolileri anladım biraz
Burada senin tuttuğun takıma bir şampiyonluk getirmiş, nankörlük yapmak doğru değil.Aklıma geldi öyle Napolileri anladım biraz
10 bizden aldı 40 falan da bizi kullanarak alacak daha ne yapalım yani kulübü üstüne yapacak halimiz yok 1 şampiyonluk aldı diye zaten aldı karşılığını da fazlasıyla.Bu işlere girmeseydi yolu açık olsun derdim zatenBurada senin tuttuğun takıma bir şampiyonluk getirmiş, nankörlük yapmak doğru değil.
Hakkını helal et aslan parçası. Hak ettiğin parayı veremedik, vermediler.
Hak ettiğin parayı Romulo için kullanacaklardır.
Doğrudur, yani şöyle düşün atıyorum İngiliz takımı ya da herhangi bir Avrupa takımı sallıyorum 10m teklif ettiğinde bunun % bilmem kaçı vergiye kesiliyor futbolcu ödüyor o kısmı, bizde bu durum daha düşük vakıf statüsünde olduğu için kulüpler atıyorum 10 teklif ettiysen 9 u falan futbolcunun eline geçiyor kemiksiz.nası vermedik abi
hiçbir ingiliz kulübünün veremediği parayı teklif etmişiz (doğru ise tabi)
Bence bahsedilen rakamların hepsi kuru sıkı verdiysek maks 10-11 falan teklif etmişizdir. Araplar çok sıkıntı Real, Barça, Man City ,B Munich gibi ekonomisi çok büyük takımlar için bile sıkıntıHerkese hayırlı bayramlar,
Ben olayı danışıklı dövüş olarak görüyorum. Bundan bir iki hafta önce dursun papi araçlara yetisemeyiz demişti. Bence alamayacagimiz bariz belli iken bari osimhene gelen teklifi biraz yukarı çıkaralım çabası vardı. Belki de bir vefa borcuydu şampiyonluğun baş mimarına.
Demem o ki belki de bizim 16 milyon artı bonuslar falan hepsi kuru sıkıydı.
Olan da hayır vardır demek düşer.