#45 Victor Osimhen

Adamın mahallesine asfalt gelse yere kapanıp öpecekler. Çok zorlandığını düşünmüyorum seçim için.
Sadece su bile icardi'nin yaptigi ile karsilastirilmamasi gerektiginin kaniti. Ikisi de degerli, ikisi de bubukkede guzellik izlettirdigi insanlari mutlu ettigi icin bizim adimiza sanş.

Bu adamlarin kolkola yanyana maclari mac sonralari var. Anormal bir durum ve taraftari hipnotize eden seyler bunlar.

Mbaye diagnemdir o benim

indir.webp

Nankörlük etmeyin ya, bizi kullanıp maaşından pazarlık yaptıysa araçlara karşı valla helal olsun, ne koparırsa kârdır araplardan. Hatta yalandan biraz daha fiyat arttırıp pazarlığı kızıştırıp biraz daha para kazanmasını sağlayabilirdik aslanım.

Bu adam bir sene bizde kiralık oynadı hiçbir maçta kötü mücadele etmedi.
Galatasaray taraftarı nankörlük etmesin adam gibi teşekkür edip başarılar dilesin

Herşey için teşekkürler osi. Al hilal'e de hayırsız olsun bu transfer

Ne vefasızlık yapmaya gerek var, ne de yandık bittik kül olduk muhabbetine girmeye..
Gençler pek bilmeyebilirler belki, 90'li yıllarda dönemine göre Türkiye liglerinin çok üzerinde kosecki diye bir rüzgarın oğlu gelmiş, kısa sürede tribünlerin aşık olduğu bir adam haline gelmişti. Yazın giderken sezon açılışında 40 bin kişi "kosecki'yi satanı bizde satarız" şeklinde inletmistik stadı.
Peki sonraki yıllar nemi oldu? Şampiyonlar ligi formatını değiştiren takım olduk !!

Yani uzun lafın kısası, yepyeni zaferler ve hikayelerle hayat sarı kırmızı akmaya devam edecek :)

Pixel 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yolu açık olsun, çok büyük karakter ve aidiyet gösterdi.

Yarı yolda bırakacak adam devre arasında giderdi, saygı duymayan da kendisi bilir.
Aynen öyle istese giderdi. Ayrıca adam parayı seçti diye eleştirirken düşünmek lazım fark 1-2 m euro değil. Cok ciddi paralar bunlar doğrusu arabistana gitmesi zaten. Gitmezse zekasında problem vardır

Yolu açık olsun. Normal yaşından en az 2 yaş daha büyük olduğunu düşünüyorum. 2-3 yıl sonra muhtemelen çok sert bir düşüş yaşayacaktır zira oyunu sadece koşarak oynayabilen bir adam.

Güzel anılar bıraktı bize umarım her şey gönlünce olur.

Dip not olarak şunu da ekleyeyim ki Galatasaray'ın 2 kralı vardır birisi İcardi diğerinide herkes biliyor.

Yolu açık olsun. Kendisi açısından kötü bir kariyer planlaması. Npolide kadro dışı kalmasından trye gelmesi burdan da Arabistan'a gitmesi net kötü kariyer yönetimi ama kendi bilir.

Keşke destekleyebileceğimiz bir takıma gitseydin her maçını izlerdim yinede başarılı ol kral yolun açık olsun belki ilerde bir gün yollarımız kesişir neden olmasın

noluyo ya bayram diye geldik matem var burda kim açıkladı ne açıkladı detay pls

Dakika dakika takip etmiyorum gelişmeleri, bence saçmalık zaten bu kadar gömülmek ama gidişat Arabistan gibi duruyor. Yine de bekleyelim görelim. Giderse de hayatın olağan akışıdır abi, 35-40 milyon Euro manyak paralar. Geldiği yerleri düşününce zor reddetmesi.

Ne karar verse de hakkıdır, kimseyi de sattığı ettiği yok. Adam nerede oynarsa oynasın varını yoğunu ortaya koyuyor, yetmiyor takımı da oynatıyor. Müthiş saygı duyulacak bir adam. Arabistan'a gitmesinin 2-3 yıl sonra bize geri gelmesi anlamında sağladığı bir rahatlık da var. EPL'ye gitse mesela artık 35'ten sonra belki uğrar diye düşünürdüm.

Bu hikaye herhalükarda bitmez, sadece yarım kalır.

Arabistan'dan gelen bir Osimhen atletik anlamda ciddi geriye gitmiş olur. Talisca örneğinde gördük.

Müthiş bir bitirici değil ama müthiş bir atlet.

2 sene sonra görüşürüz kral. O paraları reddetmek kolay değil.

Geri
Üst Alt