#45 Victor Osimhen

Osimhene oyuncak bebek yapan teyze,

İzmir’den İstanbul’a gelip Osimhenle göbek atan adam
ve niceleri..

Bana göre seçimi çok yanlış.

15 milyon doları olup mutsuz olan tanıdığım var. Antidepresanlarla yaşıyor.

Ama 2 milyon doları olup , çok mutlu olan tanıdığım da var. Hayat dolu. Tüm zamanını kendine ve çocuklarına ayırabiliyor.

Zaten para belli bir seviyeden sonra daha kolay büyüyor.

Ki Galatasaray da az para vermemiş.

İlla gideceğim diye kuduruyorsa da kendi bilir ne diyim

nijeryaya yardım için fon oluşturulsa taraftar aynı parayı bi haftada toplardı bence

saudi şerefsizlerin bok etmedikleri ne kaldı acaba şu dünyada
sinirlerimize hakim olmakta zorlanıyoruz, neyse artık

Kendisini seviyor ama kararina saygı duymuyorum kusura bakmasın ama çölde top mop oynanmaz

Bu arada kazanacağı parayla okul yaptıracak falan bunlar PR güzellemeleri arkadaşlar.

Osimhen bizim yönetime deseydi ki kalacağım ama bir şartım var, köyüme okul yapılsın, yol yapılsın istiyorum. Bizim yönetim sanki hayır diyecek, alayı inşaatçı zaten canlarına minnet. Afrika'ya reklamlarını yapacaklardı bi de.

Adam geldi burda 40 yıllık Gs lı gibi sahiplenip mücadele etti takımı şampiyon yaptı. İstediği yere gidebilir kimsenin kızmaya hakkı yok. Bu kızanlar bonservisi alınsa ilk sallantıda yine Osimhen e sallayacak. Nankör olmamak lazım.

Güle güle kral, bu yönetimi, hocayı ve 5. Yıldızı kendi ellerinle ipten aldın. Güzel ayrılmak bize yakışır

Osimhene oyuncak bebek yapan teyze,

İzmir’den İstanbul’a gelip Osimhenle göbek atan adam
ve niceleri..

Bana göre seçimi çok yanlış.

15 milyon doları olup mutsuz olan tanıdığım var. Antidepresanlarla yaşıyor.

Ama 2 milyon doları olup , çok mutlu olan tanıdığım da var. Hayat dolu. Tüm zamanını kendine ve çocuklarına ayırabiliyor.

Zaten para belli bir seviyeden sonra daha kolay büyüyor.

Ki Galatasaray da az para vermemiş.

İlla gideceğim diye kuduruyorsa da kendi bilir ne diyim
15m guzel para

Geri
Üst Alt