#45 Victor Osimhen

en gec devre arasi beni alin diye aglayacaktir

pilavi elle yiyen tiplerin yasadigi bir ülkede mutlu olabilme sansi sifir

rekabet de olmayacagi icin kendisini iyice salacaktir

oyun zekasi zaten yetersiz bir oyuncu

atletizimi düstügü anda degeri tamamen biter

Victor Osimhen, Arabistan’dan kazanacağı parayla Nijerya’daki tüm köylere okul yaptıracak. (Sport News Africa)

Para icin gitmesi kadar normal birsey yok , su koylerine bakinca sebebi de ortada tum koy halki ondan birsey isteyecek ne tum koyu, belki tum ulke ondan birsey bekliyordur.

Her tarafa yol yapip birde asfalt dokse kral ilan edilir o derece.

1749296024269.webp

1749296030347.webp

1749296136392.webp

Adam parayı memleketine harcayacakmış güzel şeyler bunlar

Bu adama kizanlari anlamiyorum. Paragöz olsa tamam da öyle degil ki. Adam fakir memleketini kalkindirmak icin istiyor paralari. Yoksa ister mi 26 yasinda Arabistan'i.

Yolu acik olsun. Sampiyonluk icin tesekkürler.

yav adam parayı sevebilir bu gayet doğal bir şey yani illa bunu da bir yere dayandırmaya gerek yokki.Nijeryada petrol işleri falan yapan nijeryalı petrol rafinecisi zenginler var osimhen 40 sene arabistanda oynasa 10da 1ini kazamayacağı insanlar var tek para kazanan adam osimhen mi sanki nijeryada , tanzanyayla karıştırıyor herkes herhalde.Bir tek ona kalmamış yani sanki bütün vatanı osimhen çekecek

Boniface, Moffi, Durosinmi, El Bilal Toure vs. bi tane adama kefil ol bari de boşa düşmeyelim

Parayı her şeyden çok sevse kendisini sakınır doğru düzgün top oynamazdı bu arada. Canını dişine taktı, şampiyonluk garantilendikten sonra bile sakatlanmak pahasına yüzde yüzünü verdi

Doğup büyüdüğü yeri güzelleştirme kaygısını çok iyi anlıyorum. Aslında kendisi bu şekilde de ikna edilebilirdi

Sabah al hilal sayfasında Arab’ın birinin şöyle bir yorumunu görmüştüm :

‘’Kaçırdığı her golde ona kırbaç atacağız’’

Asla buradaki ortamını bulamayacak kariyeri boyunca

yav adam parayı sevebilir bu gayet doğal bir şey yani illa bunu da bir yere dayandırmaya gerek yokki.Nijeryada petrol işleri falan yapan nijeryalı petrol rafinecisi zenginler var osimhen 40 sene arabistanda oynasa 10da 1ini kazamayacağı insanlar var tek para kazanan adam osimhen mi sanki nijeryada , tanzanyayla karıştırıyor herkes herhalde.Bir tek ona kalmamış yani sanki bütün vatanı osimhen çekecek

Hee o zenginler de millete yardim etmek icin siraya giriyordu.

Yalan yok ben de Araplar buna bok gibi davransın istiyom. Zaten garanti bok gibi davranacaklardır

Talihsiz bir post olmuş.

Nijerya nüfusuna da baksaydın.
Demek istediğim 363,8 milyar dolar GSYİH var ülkede. Sadece virgülden sonraki küsurati alsan 800 milyon dolar yapıyor zaten

Yani Osimhen'in 10-15 milyon dolar yardımı devede kulak kalıyor.

Kişi başı gelir muhabbetine girip kafa karıştırmaya gerek yok.

2024 - 2025 sezonu Victor Osimhen'in takımı tek başına şampiyon yaptığı sezon olarak hatırlanır.. Bundan sonrası maliyetinden ötürü zarardı..

Geri
Üst Alt