#45 Victor Osimhen

Her şey için sağol deli olan ama araplara gitmen yakışmadı. Biz seni dünyanın en iyi forveti görürken araplara gitmek hiç olmadı.

Giderse gider beyler, adam bize sampiyonluk yolunda yardimci oldumu? Oldu, görevini tamamladi, verilen maasin aradaki farki 15+ milyon geciyorsa kim olsa orayi secer sonucta bügün oynarsin belki yarin agir bir sakatlik gecirirsin, adam kendini ve ailesini düsünüyor.

Arkadaşlar bu adamın yeri burası değil. Yeri burası değil de Arabistan mı diye soracak olursanız bu sorunun cevabı da muhtemelen evet.

Benim gördüğüm kadarıyla kendisinin derdi dünyanın top class kulüplerinde oynamak, ŞL kazanmak vs değil. Napoli'deyken de oradakiler tarafından parayı daha çok tercih eden (abicim adam Nijerya'nın en fakir yerlerinden birinde doğmuş büyümüş, muhtemelen tüm köyüne kasabasına bu adam bakıyordur şuan) yapıda olması.

Yani şuna çok eminim mesela Everton teklif yapsa bizle benzer parayı, bizde kalırdı.

Yani kendisinin mantığı şöyle çalışıyor bence;

Real Madrid-PSG-Barcelona vs. Ya bu top tier kulüplerden birine gideyim, ya da arabistana gidip cukkalayayım. Yani derdi PL'de oynamak, göz önünde olmak vs değil.

Hoşçakal gerçek oz büyücüsü ve Şampiyonluk için teşekkür ederiz osimen hocam 😢
Sen olmasan iti köpeği konustururduk

2 sene sonra osman olarak kadromuza katarız.
6 milyondan fazla para vermeyiz osi ona göre kazanacağını kazan.

Bu adama gidiyor diye görmedim ama sosyal medyada söven varsa ya kriptodur ya da 12 yaş altı veletlerdir. Gerçek taraftar Osimhen'e minnettar.

Yolu açık olsun, çok büyük karakter ve aidiyet gösterdi.

Yarı yolda bırakacak adam devre arasında giderdi, saygı duymayan da kendisi bilir.
Aynen boyle yaklasmak lazim.

Sosyal medyadan igreniyorum yani adam koskoca sezon sonunda hain ve paragoz denilerek gidecek.

3 sene sonra, 4 sene sonrada fenere gider boyle nefretle yollarsan adami.

Sagolsun sampiyon yapti takimi, yukun buyuk kimsini cekti. Taraftar adama degil, bir halt beceremeyen yonetimine kizsin...Galatasaray 20 ler 25 lere cikti haberleri yaptirmakta guzel şovdu , yedi millet.

Allah aşkına küfür kıyamet göndermeyin bu adamı geri gelecek çünkü mallığın lüzumu yok, 2 seneye fener bedava mı alsın istiyorsunuz

Rüya gibi bir sezon yaşattı bize, yolu açık olsun. umarım ileride tekrar yollarımız kesişir.
Arabistana gitmesinin en güzel yanıda bu zaten, belki 1-2 yıl sonra oradan sıkılıp geri dönme ihtimali olabilir..

CPH2659 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesin gidiyor mu şimdi iki gözümün çiçeği? Gidiyorsa barışı tutun, salmayin bı yerd

Hayırlısı olsun adama ters bir şey söylemeye ya da mevzuyu dramatize etmeye lüzum yok önümüze bakacağız.

Yolun açık olsun. Her şey için sağ ol.

Tarihimizin en iyi 3 santraforundan biri.

Yaptıkları için teşekkürler, demek ki herkes bir İcardi olamaz
Orda karsilastirmak cok mantiksiz geliyor bana.

Ikisinin hayat hikayeleri kazandiklari para ,geldikler yerler baska. Kazandiklari paralari nasil kullandiklarida baska.

Ama Erden timur faktoru ve icardi'nin bizim camiaya nasil baglandigi daha net anlasildi

Bizi şampiyon kendisi yaptı direkt buna sonuna kadar katılıyorum bize gelmek zorunda da değildi ama diğer alternatifi de dönem kapalıyken 1 sene yatmakti o zaman araplardan bu paraları alır miydi orası da meçhul.Napolide hiç kimseyken burda ilginin en tepesini yaşadı,sevildi o yüzden tek taraflı da bir durum değildi yani bunu da söylemek gerek bu iyi bir win-win durumu oldu buraya kadar hiçbir sorun yok ama sonlara gelirken bizi kullanması iyi olmadı o yüzden sevmiyorum kendisini şark kurnazlarini sevmem ben pek.Bizi en baştan da reddedebilirdi madem kalmak istemiyorsa ama hilale daha fazla kitlesin diye bizi kullandı zaten bunun kanıtı da buchidir avrupadan da isteyen var ayağı falan çekmesinden belliydi.Biz ve hilal disinda isteyen de yoktu.Sureci kötü yönetti net olarak ne yapıyorsa da yapsın yapacak bir şey yok.Maddi olarak güçlendik de daha öyle senelik milyar euro döndüren takım olmadık bu dandik ligde ve clde biraz gitmek için 100 milyonluk forvet mi lazım illa bu takıma o zaman pedri falan da gelsin

2-3 sezon sonra Avrupa'ya dönmek isteyecek bakalım adresi neresi olacak o zaman

ben de tek bir kişiye büyük paralar bağlama taraftarı değilim. misyonunu tamamladı. Arapları düşünüyorsa farklı planları var demek. Ayrıca maaş dengesi geyiği bence çok çok önemli. Yani iş yerinde bile millet 3 kuruş fazla alan iş arkadaşına kuruluyor, bu işler böyle hacılar.

Yolu açık olsun, efsane olarak kalsın.

Osi olmaz yerine 3 4 transfer olur bir de o şekilde bakmak lazım.

Yazmıştım tekrar yazacağım.

40 milyon yıllıkların konuşulduğu yerde son maçlara sakatlanırım, kariyerim mahvolur diyip salıp geçebilirdi bizi. Aksine herkesten çok istedi şampiyonluğu.

Hatta devre arasi da gidebilirdi, bizi şampiyon yapmak için kaldı.

Adamın mahallesine asfalt gelse yere kapanıp öpecekler. Çok zorlandığını düşünmüyorum seçim için.

Emekleri unutulmaz, bir hayaldi yaşandı bitti.

Geri
Üst Alt