- 29 Temmuz 2011
- 17.287
- 8.857
- 1.588
12 puanım henüz şaşmadı ağabey bir sana bir Erman ağabeye 12 puan verdim inanıyorum yine lobimizde kalacak puanlarımBana 12 puan ver madem![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
12 puanım henüz şaşmadı ağabey bir sana bir Erman ağabeye 12 puan verdim inanıyorum yine lobimizde kalacak puanlarımBana 12 puan ver madem![]()
Hayrola mani ile katıldın herhalde bu seferBeyler şarkıları dinlerken sözleri de es geçmeyelim![]()
Rokfor peyniriyle şarap içilmez, mundar olur o şarap![]()
Genç Porsuklara yer olmasa da yaratırız sen merak etme Vasfi'cimYer varmı?![]()
Yok be abi icmiom ben makara yapiom abi ben Porsukmuyum kedicikmiyim çözemedim onlar ciftlesse ne çıkar acaba o ben olayımAfiyet olsun MertBal Porsuğu gibi davranıyorsun
![]()
Şarkımı yolladım, benim şarkı da 23 kişiden 12 puan almalı ama toplamda 12 puan ancak alır. Rakı eşliğinde dinlenirse benim adıma olumlu yönde değişebilir sonuçley:
Yok be abi icmiom ben makara yapiom abi ben Porsukmuyum kedicikmiyim çözemedim onlar ciftlesse ne çıkar acaba o ben olayım![]()
![]()
![]()
Hayrola mani ile katıldın herhalde bu seferBu arada @Ayberk Çetin @Yiğit Can Kaplan @Serdar Alp Poyraz beyefendiler neredeler acep sen bilirsin
![]()
Eliimde muhteşem bir şarkı var ama bu yarışmada tutar mı bilemedim.
Ancak dinlendiğinde herkesin bayılacağına inanıyorum. Özellikle @Alpay Asma 'nın.
@Ozan Tokgöz abi de bir ihtimal sevebilir.
Herkese 12 puan verememHepiniz rakı eşliğinde dinlensin diyorsunuz yapmayın omuzumdaki yük artıyor
![]()
12 puanım henüz şaşmadı ağabey bir sana bir Erman ağabeye 12 puan verdim inanıyorum yine lobimizde kalacak puanlarım![]()
Biliyorum yine sonuç hüsran olacak ama...![]()
İnsan yolluyor işte yine de "Acaba bu kez mi " diye....![]()