- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Valla Sardunyaya Ağıt ilk 3'e girmiyorsa, yarışmada sıkıntı var demektir bana göre![]()
Girmez abicim girmez, emin ol girmez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla Sardunyaya Ağıt ilk 3'e girmiyorsa, yarışmada sıkıntı var demektir bana göre![]()
Ahhahahaha harikaFazla film izliyorsun Erman, kültürümüzde küçük bir hata yaptı mı gider büyüğün elini öper, büyük de affeder. Bizden öyle don mon olmaz, olsa olsa Yaşar Usta olur![]()
Girmez abicim girmez, emin ol girmez.
Eyvallah ağabey ben de sana verdiğim 12 puanın yasını tutmaya başlıyordum tam bunu öğrendiğim iyi olduUğur senin mevzuyu hallettim ama Emrah'a göndermeyi unuttum kusura bakma hemen gönderiyorum![]()
Ben Nirvana'nın en iyi şarkılarından biriyle sonuncu olma korkusu yaşadığımı bilirim bu yarışmada o yüzden fazla takmaValla Sardunyaya Ağıt ilk 3'e girmiyorsa, yarışmada sıkıntı var demektir bana göre![]()
Yarışmada bug var diyorsun yani, ben öyle anladım.
AhahahahhaEyvallah ağabey ben de sana verdiğim 12 puanın yasını tutmaya başlıyordum tam bunu öğrendiğim iyi oldu![]()
Mümkünatı yok. Siz özür dileyin o zaman düşünürüz.![]()
benim yolladığım şarkı nasıl önceden yollanmamış ya kesin 1. benim
Ben Nirvana'nın en iyi şarkılarından biriyle sonuncu olma korkusu yaşadığımı bilirim bu yarışmada o yüzden fazla takma![]()
![]()
Çok gördük böyle diyenleri yarış bitince çıkmadı sesleri.Büyük üstat Ayberk ağabeyimize ithafen, insanlara yokluğunu hissettirmemek lazım sonra birden girince mevzuya aşırı dozdan çok yoldaşımız telef etmesin.benim yolladığım şarkı nasıl önceden yollanmamış ya kesin 1. benim
yollanmışş zatenÇok gördük böyle diyenleri yarış bitince çıkmadı sesleri.Büyük üstat Ayberk ağabeyimize ithafen, insanlara yokluğunu hissettirmemek lazım sonra birden girince mevzuya aşırı dozdan çok yoldaşımız telef etmesin.
Boşuna kafiyeli atar-gider yaptık desene gece gece kusura bakmayollanmışş zaten![]()