46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok bu sefer sağolsunlar az çok bir şey aldık kendilerinden. O puanlar da gelmese hepten çökmüştüm zaten. :)

Lakin verilen uzun vadeli vaatler bir türlü yerine gelmemekte. Sabırla sıranın kendime gelmesini bekliyorum. Buna rağmen şu an diğer tekliflere kapalıyım. Son bir umut birkaç yarışma daha götüreceğim. Eğer olmazsa görüşmelere bağlayabiliriz.

Artık ben de atbaşı oynamak istiyorum. Bakalım önümüzdeki yarışmalarda lobimden bu yolda bir adım görebilecek miyim?

Sen ne dersin ağabey? @B. Arda Aycan :D

Başkanlığa adaylığını koy, vaatlerini sırala derim :D

Gördün değil mi puanları? Şimdi lobi kararını gözden geçirmeni tavsiye ediyorum. Bir o lobi bir bu lobi alıyor. Aralarında rekabet var gibi görünse de perde arkasından iş yürütüyor bu düzen lobileri. Direnmeyecek miyiz?

Gördüm gördüm, herkesten senin gibi bir puan bekliyordum ama onlar rakam olan 1 puanı bile çok görmüşler neredeyse.:asd22:

Her iki lobiden de 1-2 arkadaş şarkının hakkını vermiş en azından da komple şikeyle itham etmiyorum.

Arda ağabey lobisine çok kırılmış anlaşılan. Haklı adam.

Arda ağabey lobisine çok kırılmış anlaşılan. Haklı adam.

Ozan Tokgöz nezninde tüm BPL üyelerine yeni bir logo hazırladım ;

mikser.jpg

Bizde düşmanlık olmaz abi sen bilirsin ama lobimize davet et derim Arda abiyi :D

-Tapatalk-

Aslan baş kaldırdığında da söyledik Emrah. Bizim Arda ağabeye kapımız hep açık. O bizim saydığımız ve sevdiğimiz büyüğümüz. Geliyorum dediği an akan sular durur.

Arda abı bize katılsın adını da BAl Kedisi yapalım lobinin.:D

BPL' ye transfer olacağım iddialarına sadece güler geçerim, bizim imzamız kağıda, kaleme bağlı değildir, gönül imzasıdır.

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba" bile demem teklifi hakaret sayarım :)

Fenerbahçe'den çok 2012-13 şampiyonu Galatasaray'a benzedi bizim lobi.

Dışarıdan mikserler karıştırdı, içeride Aysal-Terim savaşları gerçekleşti ve sonuç ortada.

B. Arda Aycan abi ben aday olursam lobi Prandelli dönemi Galatasaray'ına bağlar. O yüzden karışmıyorum. :)

Son düzenleme:
BPL' ye transfer olacağım iddialarına sadece güler geçerim, bizim imzamız kağıda, kaleme bağlı değildir, gönül imzasıdır.

"Bizi sevenleri üzmeyelim baba" bile demem teklifi hakaret sayarım :)

O cihet ile teklifte bulunmadık ya ağabey. Gelirim derse başımızın üzerinde yeri var dedik :)

Arda abi gibi şampiyon bir üyenin lobimize katılması gücümüze güç katacak olsa da, Bayern Münih'in her sene Bundesliga'da en ciddi rakiplerinin en önemli oyuncularını transfer etmesine benzer. Rekabet unsurunu zedeler, lobimizi antipatik hale getirir. :nargile:

Son düzenleme:
Ne oluyor beyler? Başkan olmamı mı istiyorsunuz? Sakalımız yok ki anlatalım. Arda ağabey yoruldu dedik, bıraksın dedik. Boşuna inat ettiniz. Ve şimdi doğal olarak benim gibi elmas gibi bir civanın boşluğunu hissediyorsunuz.

Arda abi; sır küpü istifa etti diye bıraktı. Bana verdiği talimatları açıklarsam yer yerinden oynar.

Kedi lobisi sahipsiz değildir beyler. Gel başkan ol, şu kriz dönemini atlat derlerse gelirim, sen gelme ulan ayı derlerse de yine saygıyla karşılarım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt