46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oylama sisteminden rahatsızım. Herkes komşusuna (lobidaşına) oy veriyor.

Son düzenleme:
@Ahmet KOLKOPARAN lobiyi seçime götürecek Aslan Bey, adaysanız başvurunuzu yapın :)

Benim adaylığımı zaten Ahmet ağabey sunmuş. Onun bi dediğini iki etmek benim haddime değildir. Ahmet ağabey kedi lobisinin İnan Kıraç'ıdır. O ne derse o olur. Aslan demişse de ben olurum, yapacak bir şey yok. Hayırlı olsun.

Benim adaylığımı zaten Ahmet ağabey sunmuş. Onun bi dediğini iki etmek benim haddime değildir. Ahmet ağabey kedi lobisinin İnan Kıraç'ıdır. O ne derse o olur. Aslan demişse de ben olurum, yapacak bir şey yok. Hayırlı olsun.

Baska aday yok zaten, baskanligin hayirli olsun.

Hayırlı olsun, başarılar dilerim. Seçim vaatlerinizi dinlemek için sabırsızlanıyorum. :D

Aslan gelme bu oyunlara; Arda abi 15 gün uzak kalacağı için göstermelik seçim yapıyorlar, döndüğünde geri alır başkanlığı.

Aman aman sağol kardeşim. Meraklıları alsın hevesini, görsün ...sini :red:

Ağabey sana başkan ol demiyorum zaten, Kedi Lobisi Başkanlığı ateşten gömlek, büyükleri olarak medeni bir seçime götür, adaylar projelerini sunsunlar, iyi olan kazansın, biz de destek veririz :D

Ağabey sana başkan ol demiyorum zaten, Kedi Lobisi Başkanlığı ateşten gömlek, büyükleri olarak medeni bir seçime götür, adaylar projelerini sunsunlar, iyi olan kazansın, biz de destek veririz :D

Sen cümleyi öyle yazınca ben de "Ahmet Kolkoparan sana diyom, Aslan seçime gidiyor adaysan söyle " diyon sandım :red:

Beyler şimdi ben başkan oldum mu olmadım mı ? Ona göre çok ağır konuşacağım. Haberiniz olsun.

Bana her yarışmada en az puanı yollamayı (hatta çoğunlukla hiç yollamamayı) adeta kendisine görev edinmiş kedi lobisinin karışmasından dolayı memnuniyetimi ifade etmek isterim.

Sen cümleyi öyle yazınca ben de "Ahmet Kolkoparan sana diyom, Aslan seçime gidiyor adaysan söyle " diyon sandım :red:

Yok ağabey, bundan sonra biz ayağımızı serip oturalım, gençler çalışsın, tarihi zaferlerle, müzesi kupalarla dolu bir lobi teslim ediyoruz :D

Beyler şimdi ben başkan oldum mu olmadım mı ? Ona göre çok ağır konuşacağım. Haberiniz olsun.

Hayırlı olsun ;

SA6-Pirinc-Sembolik-Sehir-Anahtari.png

Seçimle olursun ancak Aslan, atamayla olmaz bu iş, aç konuyu adaylığını koy, başka aday varsa o da koysun, projelerinizi sunun, vaatlerinizi anlatın, demokratik bir seçim olsun :D

Aslan gelme bu oyunlara; Arda abi 15 gün uzak kalacağı için göstermelik seçim yapıyorlar, döndüğünde geri alır başkanlığı.

Olsun abi. Bu durumda başsız mı kalsın lobi? Arda ağabey toparlandığını hissettiği anda gidebilirim zaten. Koltuk meraklısı değilim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt