46. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Ali Ozer!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neyse arkadaş şu Messi'nin ikinci yarısını seyredip geleyim ben :D Ben burada değilken kayıt açılırsa yazdırıverin gari :D

Halkın admini, ezilenlerin sesi, fakir fukara babası Cenk Yelkenci yarışma istiyor da kimse el atmıyor. Bu ne hadsizlik, bu ne kendini bilmezlik. Benim tanıdığım Cenk katliam yapar yarışma yapılmazsa.

Kafanız biraz kırık ama iyi heriflersiniz "LAN" seviyorum hepinizi, Mehmet hariç :)

Beyler Tuncay nerelerde 2 gündür görünmüyor elin kanadalarında mahsur falanmı kaldı acaba !

Vay be... Nereden nereye :D itin bilmem neresine bilmem ne yaparak yollanan Aslan kadar değerimiz yokmuş meğer.

Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için şunu da ekleyeyim.

Arkadaşım bi kere bunu kafanıza iyi sokun, ben yollanmadım. Aslanlar gibi seçime götürdüm ve kaybettiğimde de delikanlı gibi bükemediğim eli öpüp saygı çerçevesinde ayrıldım. Senin gibi ihanet etmedim lobiye. Kaldı ki, hakkımda söylediklerini eski günlerin hatrına görmezden geliyorum. Yoksa kelleni dolabıma yerleştirirdim.

Arkadaşım bi kere bunu kafanıza iyi sokun, ben yollanmadım. Aslanlar gibi seçime götürdüm ve kaybettiğimde de delikanlı gibi bükemediğim eli öpüp saygı çerçevesinde ayrıldım. Senin gibi ihanet etmedim lobiye. Kaldı ki, hakkımda söylediklerini eski günlerin hatrına görmezden geliyorum. Yoksa kelleni dolabıma yerleştirirdim.

Allah razı olsun :D

Aslan'ın frenler patladı yine :D

İşte seni bundan seviyorum be Aslan... Karaya kara diyorsun. Gri mi füme mi falan demiyorsun kardeşim. :hat:

Aslan resmi olarak kedi lobisinin başına geçsin, o zaman taş üstünde taş kalmayacak :D şimdi Arda abi ve Ahmet abi'ye olan saygımdan bazı şeyleri sineye çekiyorum.

Artık Mehmet' in adı maalesef ihanet ile anılacak.

Ne demiş şair;

Artık adın ihaneti çağrıştırıyor bana,
Ve tadın bir yılanın en öldürücü zehrini...

:oley:

Artık Mehmet' in adı maalesef ihanet ile anılacak.

Ne demiş şair;

Artık adın ihaneti çağrıştırıyor bana,
Ve tadın bir yılanın en öldürücü zehrini...

:oley:

Yılan var dediler geldik.

download_(5).jpg

Siz mi söylediniz abi, gayet başarılı bence, altyapı ( org herhalde) size mi ait?

Teşekkür ederim. Son derece özensiz doldurulmuş bir kayıt. PC mikrofonu ile onboard bir ses kartıyla falan. Bayağı eski. 2 yıl olmuştur.
Netten bulduğum geniş bir MD altyapı-enstrümantal arşivim var. Genelde ses tonuma yakın olanları topluyorum.
Aynı zamanda müzik-ses dosyası arşivim de oldukça geniştir. Bol miktarda midi var elimde. MP3 var , klip var.

Aşağıdaki gibi :)

adsc4b1zw.jpg

Koskoca Adminlerin bile yarışma bekleyipte konusunun açılmadığını ilk defa görüyorum :D Tuncay Tum Aloooo! Kardeş orada mısın? Sesimiz geliyor mu? :D Bir kayıt patlatıver de neşemiz yerine gelsin :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt