- 14 Haziran 2009
- 29.779
- 14.761
- 2.868
Neyse arkadaş şu Messi'nin ikinci yarısını seyredip geleyim ben
Ben burada değilken kayıt açılırsa yazdırıverin gari 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O değilde Emrah'ın Eurovision işlerinden kazandığı GSC Puanı yakıyor:H.
Anlamışsındır sanırım VasficimGSC puanı değil o $![]()
![]()
Beyler Tuncay nerelerde 2 gündür görünmüyor elin kanadalarında mahsur falanmı kaldı acaba !
Vay be... Nereden nereyeitin bilmem neresine bilmem ne yaparak yollanan Aslan kadar değerimiz yokmuş meğer.
Yanlış anlaşılmalara sebebiyet vermemek için şunu da ekleyeyim.
Arkadaşım bi kere bunu kafanıza iyi sokun, ben yollanmadım. Aslanlar gibi seçime götürdüm ve kaybettiğimde de delikanlı gibi bükemediğim eli öpüp saygı çerçevesinde ayrıldım. Senin gibi ihanet etmedim lobiye. Kaldı ki, hakkımda söylediklerini eski günlerin hatrına görmezden geliyorum. Yoksa kelleni dolabıma yerleştirirdim.
Arkadaşım bi kere bunu kafanıza iyi sokun, ben yollanmadım. Aslanlar gibi seçime götürdüm ve kaybettiğimde de delikanlı gibi bükemediğim eli öpüp saygı çerçevesinde ayrıldım. Senin gibi ihanet etmedim lobiye. Kaldı ki, hakkımda söylediklerini eski günlerin hatrına görmezden geliyorum. Yoksa kelleni dolabıma yerleştirirdim.

@Ahmet KOLKOPARAN abi o paylaştığın şey neydi öyle be , hayattan soğuttu beni aman abi yapma böyle şeyler ,,
beni kendime getiren dün ,
Artık Mehmet' in adı maalesef ihanet ile anılacak.
Ne demiş şair;
Artık adın ihaneti çağrıştırıyor bana,
Ve tadın bir yılanın en öldürücü zehrini...
ley:
Hangisi...
O zaman sana bir şarkı dinleteyim de iyice şiraze falan kalmasın ortada :asd22:
Bak dinle gerçekten sonuna kadar. Sonra da fikrini söyle. Ama çok dalga geçme olur muley:
Kendi trafosuna girmiş. Elektrik hatlarını patlatmış bildiğin. Endişeye mahal yok.
Aslan'ın frenler patladı yine![]()
AhahahahhahaFreni yok ki patlasın![]()
Siz mi söylediniz abi, gayet başarılı bence, altyapı ( org herhalde) size mi ait?