48. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Can BÜYÜK!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Senden puan beklemiyorum, dediğin şarkı kesin benim değildir :D

Yönlendirme yapmamak için cevap vermeyeceğini biliyorum; lakin sözleri anlamlıysa puan veririm kesin. Bahsettiğim şarkı müzik ve söz olarak ''güçlü'' bir şarkı.

Yönlendirme yapmamak için cevap vermeyeceğini biliyorum; lakin sözleri anlamlıysa puan veririm kesin. Bahsettiğim şarkı müzik ve söz olarak ''güçlü'' bir şarkı.

Hiç belli etmedin şimdi yani hangi şarkı veya şarkılardan bahsettiğini :D

Arda abiden ve Alpay'dan 12'şer puan alacağıma kesin gözüyle bakıyorum.
Alpay 10 da verebilir ama Arda abi şaşmayacak.

İlk defa 12 yi kime verecegimi bilemedigim yarişma oldu.:(

Şimdi içmeye başlıyoruz her kadehte bir oy veririm artık.

Liste ortalama bir liste. Çok kötümser olmamak lazım. :)

Ama benimki yine gümbürtüye gidecek. Adım gibi eminim.

4 kez yarıştım en iyi derecem 3. en kötü 8. ama bu kez sağda olacağım sanırım kötü hislerim var ah sarı saçlı mavi gözlü porsuklar neredesiniz nerede

Oylarımı göndermişem. :)

En iyi 5 şarkıya attım.Büyük ihtimal 10 verdiğim hariç hepsi ilk 5 yapar. Biri benim bugün katılayım mı diye aklımdan geçen şarkıydı. :)

O degilde benim kafa cilalanirsa arabeskciler 12 yi goturur :D

Sözde ikiye bölüp ara vererek dinleyecektim ama yağ gibi aktı liste :D yolladım puanlarımı.

Açıkçası herşey olur diyorum. 1. de olabilirim, 24. de....

Ben de yolladım puanlarımı. Güzel bir listeydi, keyif aldım. Geçen yarışmada yarışsa belki 6-7 puan verebileceğim şarkılar dışarıda kaldı. Onlar için üzgünüm.

Kendi adıma şampiyonluk beklentim yok, büyük ihtimalle bir çok arkadaş ilk kez dinleyecek, öyle çok puan toplayacak bir şarkı da değil ama ben çok seviyorum, bana huzur veriyor. Umarım dikkat çekmiştir ve sevenler olmuştur.

Herkese başarılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt