#48 Mertan Caner Öztürk

Cevap: # Mertan C.Öztürk

Bana göre 21-22 yasindaki bir futbolcu Samsun gibi zayif bir takimda fark yaratamiyorsa yetenekli sayilmaz,insallah ben yanilirim.
anıl samsunda bulduğu süreyi gayet iyi değerlendiryo ve 20 kasımda 21 yaşına basıcak.

Cevap: # Mertan Caner Öztürk

Anıl'dan bir cacık olmaz net.

Samsun'un maçlarının hepsini 90 dk izledim.Samsun'un evinde oynadığı maçlarıda statta izledim.Şuana kadar pek olumlu hareketini göremedim.

Anıl'dan bir cacık olmaz net.

Samsun'un maçlarının hepsini 90 dk izledim.Samsun'un evinde oynadığı maçlarıda statta izledim.Şuana kadar pek olumlu hareketini göremedim.
görücez.cem sultan,serdar eylik hikaye.anıl ,mertan yüreğiyle oynayan adamlar.

Cem Sultan nasıl hikaye oğlum.Kayseri baya süre vermeye başladı.Bence bundan sonra sürekli Süper Lig takımlarında oynar.

Altyapıdan çıkıpta 2-3. ligde sürünmez.Serdar Eyilik o yola girdi mesela

Cem Sultan nasıl hikaye oğlum.Kayseri baya süre vermeye başladı.Bence bundan sonra sürekli Süper Lig takımlarında oynar.

Altyapıdan çıkıpta 2-3. ligde sürünmez.Serdar Eyilik o yola girdi mesela
cem çok yeteneklide ne bilyim karakteri sağlam değil.

Sen adamı Servet'e tokatlattırırsan, yedirirsen adam kaçar gider.

Sizlere gerekli süreyi vermeyen Bülent Ünderide kınıyorum.

Cem Sultan çok iyi oyuncu bunu kabul etmek gerek. Arkasında duramadık onun ve o da gitmeyi seçti tabi.

ferhat öztorunu yolladigimiz zaman teknik adam erdogan arica, ferhat cok iyi oyuncu olacak ve onun yerinde olsam birdaha galatasaraya gitmem demisti.evet erdogan bey ferhat cok süper oyuncu oldu ;)

Geri
Üst Alt