Erkan Erdoğan
10 Numara!
- 19 Mayıs 2010
- 15.201
- 20.460
- 2.973
Cevap: # Mertan Caner Öztürk
Umarım yarın 18 kişilik kadro da yer bulur kendine.
Umarım yarın 18 kişilik kadro da yer bulur kendine.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cok net söylüyorum, Ismail denen devsirme solbek Mertan icin bulunmaz bir nimettir. Fatih hoca eger gercekten birseyler bekliyorsa bu macta en azından saglam bir 30 dakika sans versin. Besiktaslılar haric kimse pisman olmaz.
Cok net söylüyorum, Ismail denen devsirme solbek Mertan icin bulunmaz bir nimettir. Fatih hoca eger gercekten birseyler bekliyorsa bu macta en azından saglam bir 30 dakika sans versin. Besiktaslılar haric kimse pisman olmaz.
Bir oyuncunun futbola nerede basladıgı degil, futbolu nerede iyi oynadıgı veya oynayacagı önemli olandır bana göre. Hagi'nin Ugur Ucar'a 'sen sagbek ol, bu mevkide cok ekmek yersin' tavsiyesi gibi. Ismail'den sol acık olur mu bilmiyorum. Tek bildigim o adamla solbekte harcanan her salise zaman kaybıdır.
Bir oyuncunun futbola nerede basladıgı degil, futbolu nerede iyi oynadıgı veya oynayacagı önemli olandır bana göre. Hagi'nin Ugur Ucar'a 'sen sagbek ol, bu mevkide cok ekmek yersin' tavsiyesi gibi. Ismail'den sol acık olur mu bilmiyorum. Tek bildigim o adamla solbekte harcanan her salise zaman kaybıdır.
İsmail olsa olsa Aydın'ın sol ayaklısı olur. Çok pasif bir futbolcu.
tüpçü ismail'e 8 m € vermişti bide
Güiza ve Tabata ile birlikte tarihin en büyük kazığı bana göre.
O Tabata'ya verilen para idi renktaş.İsmail'e 6,5 Milyon Euro baymışlardı.

Bülent Akını da buna ekleyebiliriz![]()
Serdar Kesimali unutmayın. O'da aynı yolda ilerliyor.
18de olur mu bu sarısın genc kardes*