#48 Taylan Antalyalı

5-6M bonservis getirisi olsa cok iyi is yapmis oluruz. Bu sene cikmamiz lzm

Umarım sakatlığını falan tam atlatmıştır. İlk yarıda çok iyiydi ama sakatlık falan konuşulurken ciddi bir düşüşü vardı. İlk yarıdaki performansına döner umarım. Kendisinin yurt dışında başarılı olacak oyunculardan olacağını düşünüyorum. Böyle baş takımlarda değil ama Atalanta, Sassulo gibi takımlarda çok başarılı olacaktır. Yabancı kuralı için kulüpler yeni bir sistem sunacaklardı Tff'ye umarım yabancı sınırlaması kalkar da sende 7-8'e gider ve Avrupa'da bizi iyi temsil edersin.

Forumda taylani beğenmeme yönünde mesajlar var hep. Taylan daha ne yapmalıydı nasıl oynamalıydı bilemedim ben

Umarım sakatlığını falan tam atlatmıştır. İlk yarıda çok iyiydi ama sakatlık falan konuşulurken ciddi bir düşüşü vardı. İlk yarıdaki performansına döner umarım. Kendisinin yurt dışında başarılı olacak oyunculardan olacağını düşünüyorum. Böyle baş takımlarda değil ama Atalanta, Sassulo gibi takımlarda çok başarılı olacaktır. Yabancı kuralı için kulüpler yeni bir sistem sunacaklardı Tff'ye umarım yabancı sınırlaması kalkar da sende 7-8'e gider ve Avrupa'da bizi iyi temsil edersin.
Taylan fizik olarak yetersiz Avrupa için, az hızlı ya da çabuk olsa direk İtalya/İspanya topçusu olurdu.

Selçuk İnan'da da bu vardı, vizyon ve pasörlüğü çok iyi olsa da çok yavaştı.

Taylan fizik olarak yetersiz Avrupa için, az hızlı ya da çabuk olsa direk İtalya/İspanya topçusu olurdu.

Selçuk İnan'da da bu vardı, vizyon ve pasörlüğü çok iyi olsa da çok yavaştı.

Prime Selçuk biraz hızlı ve çevik olsa 80 milyon euroydu admirim.

X topçu bu kadar ediyorsa Y de bu kadar eder mantığı gibi olacak ama Okay hücum olarak bu kadar kısıtlıyken; ağırlık, yavaşlık olarak bence Taylan’dan bile beterken İspanya, İngiltere’de oynayabiliyorsa Taylan da oynar yalnız o bahsettiğin fiziki yetersizliğe rağmen.

Berkan icin ilk 11 oynayacak dedi hoca basin toplantisinda ama Taylan icin oynatacagim dedi.

Acaba ikisi yan yana mi oynayacak.

Berkan icin ilk 11 oynayacak dedi hoca basin toplantisinda ama Taylan icin oynatacagim dedi.

Acaba ikisi yan yana mi oynayacak.

Taylan geride oynasın, ön libero gibi; Berkan ileride oynasın. Berkan’ın topla dribling, şut özellikleri daha iyi. Gol bulma şansı daha yüksek birisi bence.

En ufak pas hatanda burada 28 kişi falan var seni gömmeyi bekleyen.

Bahtın açık olsun. Şenol’un saçmalamaları , homofobik tipler falan bu akşam bunların hepsinin acısını çıkarırcasına hırsla oynamanı bekliyorum.

Nerdesiniz beyler hani. Başlıklarda iki frikik attı diye Aytaç efsaneydi , Taylan çöptü?

Konuşsanıza. Adam sahada yokken yerin dibine sokuyordunuz? Hadi görelim canlıları.

Belki bizim Galatasaray'ın Avrupa fatihi kalitesinde değil ama şu kadroda bu adam ilk 3'e yazılır.

çöp, ortasahada 2.yedek konumunda falan olması lazım normal şartlarda ama malesef kadromuz çöpün çöpünün çöpü olduğu için yazmak zorundayız bu kardeşi bir de yabancı sınırı var tabi hay arkadaş ya.

sorumluluk al biraz sorumluluk, torun tombalak xelcuk inan gibi bi sağa bi sola sonra geriye..

Buz adam. Sakatlıktan sonra ritmini bulacak oynaya oynaya. O mevki telaşlı oyuncuyu kaldırmaz. Nelsson dönünce kendisi de rahatlayacaktır. Luyindama'ya oynamak istemiyor zorunda kalmadıkça. Sola sıkışıyor oyun bu sebeple.

Berkanla ikisi yeni bir oyun gelistirebilirler.ama bence Taylan ofansif oynamalı.

Geri
Üst Alt