#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

engin engin diyip durdunuz noldu oyuna girince

amrabat adam eksiltiyor orta açıyor bişeyler deniyordu başarılı olmasa bile, riera akın akın geldi önünde amrabat varken

enginin adını duymadık

taam da enginin ortada oynamasi lazim solda degil

Hiçbişey yapamadı girdikten sonra ... Ve hala aynı itirazlar devam hiçmi akıllanmaz insan ?

Ayagina gelen her topu olumlu kullandi yine. Hic bir olumsuz topu yok. Bu serefsiz hakeme tepki gostermemesi anormal olurdu.

Ve daha 3 gun once mac yapti bu adam.

Maç eksiği belli ediyor kendini ama solda da pek verimli değil gibi.

Ayrıca Emre oyuna girince neden hala solda oynamaya devam etti anlayamadım.

engin engin diyip durdunuz noldu oyuna girince

amrabat adam eksiltiyor orta açıyor bişeyler deniyordu başarılı olmasa bile, riera akın akın geldi önünde amrabat varken

enginin adını duymadık

Engin bütün sezon yok, haftalardir agliyordunuz Amrabata zaman lazigm, daha nekadar ?

Zamana Ihtiyaci var. kolay degil. Ama ümitliyim.

donmesini en cok isteyenlerden biriydim , ama arayi hic guzel gecirmemis Engin

devre arasina kadar umidi kestim , Amrabat sacmalasa da oynasin

Amrabat çıktı Elmander girdi, aha dedik harbi 4-3-3 oynayacak takım sonra kenara baktık Engin giriyor hiç bi mantığı kalmadı Amrabat'ı çıkarmanın.

begenmedim bu mac

Herşeyi geçerim sen hala sarı kart yiyorsan bi duracaksın orada arkadaş.Bu taraftar yaptığın hataları mazur gördü, yeteneğine saygı duydu.Sen bu taraftara saygı göstermeyeceksen, oto kontrolünü sağlayamayacaksan bu takımda yerin yok, net.

bu gece fatih hoca iyice düşünmeli ve radikal kararlar vermeli.takım serbest düşüşte eğer ciddi kararlar almaz ise takım sezonu çok kötü bir yerde bitirebilir.bu kararların en başında melo ve enginin disiplinsizlikleri geliyor.melo ve engin çok değerli oyunucular ama çokta disiplinsizler. bunlarla arzu ettiğimiz hedeflere varamayız.takım içi huzuru disiplini de bozarlar.devre arası melo ile engin yollanmalı.

2-3 maç daha kötü oynama şansı var, çok uzak kaldı formasından

Geri
Üst Alt