#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

11 mac bunun icin beklediysek fazla bekleme yapmadan yürü git. Galatasaray'da öyle her önüne gelen artistlik yapamaz.

engine hala futbolcu,çok koşuyor falan diyenler varsa bıraksınlar bu işi gittiği her anadolu takımından kovulan sarhoşu galatasaraya layık görenler yaptığı her çirkinliği affedenler gurur duysunlar,hiç bişey yapmadan döndü durdu...

Aferim.. herşeyi bir çırpıda silen kadir kıymet bilmeyen vefasızlar topluluğu...

Engin'i şampiyonlar ligi maçlarında oynatmayarak zaten kaybetmiştik..

Kondisyon yerlerde çok şeyler yapma çabası içersinde ama kondisyonu buna müsade etmiyor....

Formasını yırtmış diye asanlar kesenler var bir susun .. hırsından yırtmıştır başka neden olacak ? abuk subuk yırtma yorumlarını kendinize saklayın..

Siz Engin'in fırmasını hırsında yırttığını görmüyorsanız art niyetlisiniz veya körsünüz..

Engin geçen sezon da ligin ikinci yarısından sonra çıkışa geçmişti. Bu sezon, Fenerbahçe maçında yapmış olduğu bir anlık hatanın bedelini ödüyor şu anda. Sıkı çalışıp, devre arasından sonra takıma katkı sağlar umarım..

Aferim.. herşeyi bir çırpıda silen kadir kıymet bilmeyen vefasızlar topluluğu...

Engin'i şampiyonlar ligi maçlarında oynatmayarak zaten kaybetmiştik..

Kondisyon yerlerde çok şeyler yapma çabası içersinde ama kondisyonu buna müsade etmiyor....

Formasını yırtmış diye asanlar kesenler var bir susun .. hırsından yırtmıştır başka neden olacak ? abuk subuk yırtma yorumlarını kendinize saklayın..

Siz Engin'in fırmasını hırsında yırttığını görmüyorsanız art niyetlisiniz veya körsünüz..

Kötü oynadığa yırtıyor. Birşeyler yapmaya çalışıyor ama olmuyor. Devre arasında kendine gelir bence.

Son 15 dakika ağzım açık izledim.Bu adam oynamaya oynamaya ne olduğunu unutmuşuz.Son 15 dakikadaki gibi oynasa 90 dakika bu takımı tekrar çoşturur ki bence geçen senenin önde baskının kilit isimlerinden biriydi.

Son 15 dakika ağzım açık izledim.Bu adam oynamaya oynamaya ne olduğunu unutmuşuz.Son 15 dakikadaki gibi oynasa 90 dakika bu takımı tekrar çoşturur ki bence geçen senenin önde baskının kilit isimlerinden biriydi.

yav heeee heeeeee

Zarar verdiği şeyin Galatasaray forması olduğunu biri öğretse iyi olacak.

Yeri yumruklasın, çimleri yolsun, yumruğunu ısırsın vs vs. başka milyon tane yolu var. Formaya zarar vermek de nedir?

Laf Yok Enginime :sad007:

Soldan atar depar | Ona yapilmaz atar |Bu alemde harbidende | Psikopatsin Engin Baytar

birşey demek istemiyorum artık engin konusunda. daha önce söylediğimde fenerli ilan edilmiştim

Kötüydü ama böyle maclar form tutmasi icin önemli. Bu mactan sonra tekrar eski performansini verecektir diye inaniyorum. Son 15 dakikada ki oyun onu canlandirmistir kesin.

Sözleşmen fes edile inş

Oynadığı üç maçta da olumlu sinyaller vermedi hem mental hem de teknik olarak. Sadece 1461 maçının sonlarına doğru toparladı biraz. Ama şu küfürlü itirazları, Balık maçındaki tekmesi, forma yırtması falan kabul edilemeyecek şeyler.

Sıgara içmesini nerdeyse büyük alkış, büyük sevinçle karşılayıp adamı ölümüne savunanlar nerde ? Sakin yanlış anlamayın. Sıgara içmesine birşey dediğim yok ama 1-2 maç kötü oynadı diye adama sallamakta yanlış. Savunuyorsanız, sonuna kadar savunun...

Halı sahada oynarken, yere sürtmüştü forma yere düşerken .İçim gitmişti , o kadar para verdik ulan gitti forma diye :D Adam ohh rahat.Yırt babam yırt.

Geri
Üst Alt