#50 Engin Baytar

Cevap: #50 Engin Baytar

Yedek kulübesinde Engin'in olması bile bir güç.

Geçen sezona kotü bir baslangıç yaptı. 11 maç cezadan sonra toparlayamadı. Kampa katılmalı. Sil bastan calışmalı. Yerinde oynamak isteyen onlarca adam olduğunu unutmasın. Giydiği formanın hakkını versin. Engin oynar. İyi de iş yapar. Yeterki istesin, motive olsun.

ne yalan soylıyım.dun aksam kutlamalar olurken gozum senı aradı. nerelerdesın encin reis

Her ne olursa olsun kutlamalara katılmalıydı. Geçen sene benzer şeyleri Servet yaptı. Bunlar hoş şeyler değil.

Enginin karakteri servet gibi pis değil ama kutlamalara niye katılmadığını da merak ettim.

Taraftar neden hala bu adamın oynamasını bekliyor anlamak zor. Bitti yahu gidecek işte sezon sonu. Bir sezon iyi oynadı sonra kendisini bitirdi. Ne hoca ne başka bişey kendine yazık etti. Cezasını çekmiş olabilir ama o cezayı asıl Galatasaray çekti. Hoca ona güvenip yola çıktı ama o hocayı yarı yolda bıraktı.

Taraftar neden hala bu adamın oynamasını bekliyor anlamak zor. Bitti yahu gidecek işte sezon sonu. Bir sezon iyi oynadı sonra kendisini bitirdi. Ne hoca ne başka bişey kendine yazık etti. Cezasını çekmiş olabilir ama o cezayı asıl Galatasaray çekti. Hoca ona güvenip yola çıktı ama o hocayı yarı yolda bıraktı.

Melo'ya mesela sorunlu diye o kadar laf ediliyor ama en büyük kazığı Engin attı. Kendini toparlasaydı mutlaka şans bulurdu.

Dün gördünüz mü engini

Enginin karakteri servet gibi pis değil ama kutlamalara niye katılmadığını da merak ettim.

Gelecek sene kadıköyde kupayı aldık engine mikrofonu uzatıyorlar 3 temmuz sürecinde fenerbahce cok yara aldıda cart curt laf ediyor o günden beri sogudum zaten :(

Görende bişey zanneder he yazık olmuş bilmem ne Trabzon'da bile yedek kalan Engin Baytar'ı Xavi kestiniz başımıza duyan da bişey zanneder:o Oynamaması kırmızı görmesiyle alakalı değil kırmızı görmese yine oynayamazdı bu sene Beşiktaş'ta kendisine uygundur Veli'yle falan takılsınlar işte orta sahada.

“Geçen sezonki şampiyonlukta önemli katkım olmuştu. Bu sezon ise bazı şanssızlıklar yaşadım. Kafamda Galatasaray’ı bitirdiğim için kutlamalara gitmedim” diye buyurmuş beyimiz.

“Geçen sezonki şampiyonlukta önemli katkım olmuştu. Bu sezon ise bazı şanssızlıklar yaşadım. Kafamda Galatasaray’ı bitirdiğim için kutlamalara gitmedim” diye buyurmuş beyimiz.

bizde sana yol verelim. Aklında Galatasaray olmayan adamın yerinde Galatasaray' da yazmaz

Galatasaray'ı kafasında bitirmiş..:D

Galatasaray'da oynamasını bekleyip isteyen arkadaşlarımız acaba buna ne diyecek? Galatasaray'da oynamak için çalışacaksın Engin efendi 3 sezon da yedek kalsan çalışacaksın:b5:

Afranı tafranı da al git:yenieek:

Haber doğruysa özellikle geçen yıl verdiği katkılar için teşekkür eder, bundan sonraki -futbol hayatında başarılar dileriz..

Geri
Üst Alt