- 17 Ağustos 2009
- 44.191
- 33.302
- 3.448
Cevap: #50 Engin Baytar
Yedek kulübesinde Engin'in olması bile bir güç.
Yedek kulübesinde Engin'in olması bile bir güç.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Enginin karakteri servet gibi pis değil ama kutlamalara niye katılmadığını da merak ettim.
Taraftar neden hala bu adamın oynamasını bekliyor anlamak zor. Bitti yahu gidecek işte sezon sonu. Bir sezon iyi oynadı sonra kendisini bitirdi. Ne hoca ne başka bişey kendine yazık etti. Cezasını çekmiş olabilir ama o cezayı asıl Galatasaray çekti. Hoca ona güvenip yola çıktı ama o hocayı yarı yolda bıraktı.
Enginin karakteri servet gibi pis değil ama kutlamalara niye katılmadığını da merak ettim.
“Geçen sezonki şampiyonlukta önemli katkım olmuştu. Bu sezon ise bazı şanssızlıklar yaşadım. Kafamda Galatasaray’ı bitirdiğim için kutlamalara gitmedim” diye buyurmuş beyimiz.
“Geçen sezonki şampiyonlukta önemli katkım olmuştu. Bu sezon ise bazı şanssızlıklar yaşadım. Kafamda Galatasaray’ı bitirdiğim için kutlamalara gitmedim” diye buyurmuş beyimiz.