- 22 Kasım 2008
- 14.988
- 569
- 1.908
Bu lobiye kimse katılmazsa kavga edecek kimse bulamaz kendinle dalaşırsın artık
https://www.youtube.com/watch?v=Wz4nRxCFlp0
Aynen böyle
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Alpay benim şarkıya puan vermezsen bil ki dinlemediğini düşüneceğim.
@Aslan Türkoğlu bu arada döndün dolaştın yeni lobi işine girdin. zamanında dinlemedin bizi. Sen, ben, Can alternatif br halk hareketi kurabilirdik![]()
Bu lobiye kimse katılmazsa kavga edecek kimse bulamaz kendinle dalaşırsın artık![]()
Katıl işte yeni lobiye. Tertemiz bir sayfa açalım.
Ekibi görelim önce. Sıcak bakıyorum. Bu arada eş başkanlık olsun lobide. Lobiye katılan herkes eş başkan olsun, demokraside zirve olsun. Komodor Ejderleri fazla uzun. Kısaca Komodor derler artık![]()
Neden olmasın. Zaten diktatörlük bana göre değil. Herkes yönetebilir lobiyi.![]()
komodo tarikatı kuralım@Tevfik Aksoy bizimle misin? @Tuncay Van gel lobinin ağabeyi ol. @Furkan KAN evet de. Herkese meydan okuyalım. @Erdi Güneş sana da kapımız açık.
komodo tarikatı kuralım
ejder duyunca dayanamadım avatarıma ayıp olur. Ejderha gerçi onunkiler ama aynı familiadan sayılırlarSen yeter ki bize katıl. Ejder dansı bile yaparız.![]()
@Tevfik Aksoy bizimle misin? @Tuncay Van gel lobinin ağabeyi ol. @Furkan KAN evet de. Herkese meydan okuyalım. @Erdi Güneş sana da kapımız açık.
@Tuncay Van abi geldiyse sorun yok.