51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gonderilen sarkilarin cogu bildigim sarkilardi. 50 dk gibi bir surede dinlemeyi bitirip puanlarimi gonderdim. Lakin listeyi zayif buldum. Belkide eurovision un en zayif playlistiydi.

HTC One cihazımdan gönderildi

Gerçek şu ki, bir komodo ejderi porsuk+kedi ikisini de ekmek arası yapar. :D
hqdefault.jpg

:D

Puanları gönderdim. Hayırlara vesile olsun :)

Bizim ekip tamam. Bir sonraki yarışmaya kadar kayıtları durduralım derim. Yoksa piyasada ne kedi kalır, ne porsuk. Hepsi doğru yolu bulur. Zira er ya da geç bulacaklar! Haydi Allah utandırmasın!

OqnJR0.png

Son düzenleme:
Bu arada Erman Türker ve Alpay Asma'nın arasında geçen diyalogdan da anlaşılacağı gibi: KORKUYORLAR! Ama biz diyoruz ki: Korkma, titre!

Yakında her yarışmacının kendine ait bir lobisi olacak herhalde :D

Kıskanmayın beyler. Aylardır üye yapamadığınız yarışmacıları yarım saat içinde üye yaptık. Neden? Çünkü biz gerçekten halkın lobisiyiz. Kadromuzda tek bir yönetici yok dikkat ederseniz. ;)

Ben ekip tamam. Bir sonraki yarışmaya kadar kayıtları durduralım derim. Yoksa piyasada ne kedi kalır, ne porsuk. Hepsi doğru yolu bulur. Zira er ya da geç bulacaklar! Haydi Allah utandırmasın!

OqnJR0.png

Adam üşenmeyip nelerle uğraşıyor :D

Puanları gönderdin mi bari?

Bal Porsukları ve Kediler Lobisi, bundan sonra Komodo Ejderleri Lobisinin önünde diz çöker, tövbe ister.

Geliyoruz...

GT-I9300 Tapatalk

Örgütlü toplumdan yanayım, ESC için güzel gelişmeler bunlar. Bakıyorumda porsuk beyler rahatsız olmuş, sizi gidi halk düşmanları :D

Bizim için sorun yok :D Başarı bizde, birlik beraberlik bizde :D Siz düşünün bu yarışmadan sonrada bıldırcın lobisi kurulur yine sizin içinizden :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt