51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Yok bahsettiğim bugünkü hadise değil zaten, 2 hafta falan önce cips zararları muhabbetinde, yoksa bugün kabul ettim ben zaten beğeni vererek.

Doktor bey, bir yanlış anlaşılma oldu sanırım bende 2 hafta önceden bahsediyordum zaten.

Valla hafif irkildim :) Teoman yaman çıktı.

@ Komodo Ahalisi

Bugun bence tarih yazmak adina guzel bir baslangic yaptik
Nokta

Doğrudur, ama bahsettiğim mesaj 2 hafta önce falan idi. Genel sohbet başlığında Cipsin zararlarını konuşurken davet etmişti.
Bir ara ilmi sohbet başlığında bu konuyu geniş geniş değerlendiririz. Hem Ayber mani de yazar size Teoman bey :D

Tuncay Tum Şampiyon belli oldu. Başliga yazda namim yürüsün.:D Neyse ben gider. Herkese iyi geceler dilerim.

Aslan' dan olur mu başkan,
Ejderler kalacak bu gidişle yayan,
Oynayalım ohh yandan yandan,
Severim yumurtayı rafadan
@Ayberk Çetin :hat:

Ağabey yumurtanın rafadanlığıyla, Aslan'ın başkanlığının ve ejderlerin bir ilgisini pek göremedim :D "Manide bütünlük ilkesi"ne aykırı bir mani olmuş. Ha ejder yumurtasının büyüklüğü ile Aslan'ın başkanlığı arasında bir ilgi kuruyorsan ve yumurtanın rafadan olması için geçen süreyi başkanlık süresine bağladıysan bilemem :D Bu bakımdan yeni bir akım başlatabilirsin gibi :D Son mısrayı biraz daha uzatmanı nacizane tavsiye ederim :D

Saygılar...

Ağabey yumurtanın rafadanlığıyla, Aslan'ın başkanlığının ve ejderlerin bir ilgisini pek göremedim :D "Manide bütünlük ilkesi"ne aykırı bir mani olmuş. Ha ejder yumurtasının büyüklüğü ile Aslan'ın başkanlığı arasında bir ilgi kuruyorsan ve yumurtanın rafadan olması için geçen süreyi başkanlık süresine bağladıysan bilemem :D Bu bakımdan yeni bir akım başlatabilirsin gibi :D Son mısrayı biraz daha uzatmanı nacizane tavsiye ederim :D

Saygılar...

Kapıyoruz senden bir şeyler, tekniğimi geliştireceğim :D :hat:

Ağabey yumurtanın rafadanlığıyla, Aslan'ın başkanlığının ve ejderlerin bir ilgisini pek göremedim :D "Manide bütünlük ilkesi"ne aykırı bir mani olmuş. Ha ejder yumurtasının büyüklüğü ile Aslan'ın başkanlığı arasında bir ilgi kuruyorsan ve yumurtanın rafadan olması için geçen süreyi başkanlık süresine bağladıysan bilemem :D Bu bakımdan yeni bir akım başlatabilirsin gibi :D Son mısrayı biraz daha uzatmanı nacizane tavsiye ederim :D Saygılar...
Acemi daha yahu :D Ama bir inanmışlık seziyorum kendisinde. Mehmet'in gelişimi kadar olmasa da Arda ağabey'den de atılım bekliyorum. Ha Erman bu işe ne der orası muamma :D

Acemi daha yahu :D Ama bir inanmışlık seziyorum kendisinde. Mehmet'in gelişimi kadar olmasa da Arda ağabey'den de atılım bekliyorum. Ha Erman bu işe ne der orası muamma :D

Ejder kuşu gibi kafasına kuma gömer ne olacak :D Erman damlar ise manili konuşalım derim :D Manili Sohbet Başlığı da açabiliriz :D

NOT : Foruma girişte çıldırmamak elde değil, isim-şifre yaza yaza yalama oldu

Geri
Üst Alt