51. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması| Şampiyon Barış Savaş !!

Porsuklara kanım kaynadı. En azından şarkı kimin, nasıl diye tahmin edip ona göre puan vermiyorlar. Hakedene gerektiğini teslim ediyorlar. Alpay dışında elbet. Bundan sonra en büyük kişisel düşmanım kedi lobisi.

deyim-ANd9GcS8kRhFI2ZTM48QSHzI3Xqa0QDUTj5t3WWbVVMv7c3idcsnXOb8Sw.jpg

Bende kaçıyorum. Herkese iyi geceler dilerim. Ayberk Çetin adam gibi bir saatte gel setleri aş gel :D

Sorun yok bizde ağabey, sende ne sorun çıkıyor ki?

10 dk.'dır yok aman nazar değmesin. Dk'da bir tekrar giriş yapmak zorunda kalıyorum. Murat da aynı sorundan muzdaripti söylüyordu dün.Cepten sorun olmamıştı. Dur bakalım, devam ederse söylerim.

İki farklı ve güzel şarkı hazırladım. 52. (bugün) yarın olur mu? çarşamba maçtan sonra da puanalr açıklanır.

Sanmam.

Tuncay bugün puanları toplarken bir süreliğine yarışma yapmamaya yemin etmiştir. :D

Emrah adminimiz de genelde maçlardan önce düzenlemiyor.

Iron Maiden'e yapılan ayıbı tarih unutmaz.

10. luk ne yahu. En kötü ilk 3 yapması lazımdı play list'de.

Tori Amos'a puan vermeme gafletinde bulunduğum için üzgünüm, verdim sanıyordum dalgınlığıma geldi Cenk başkandan özür dilerim.

Iron Maiden'e yapılan ayıbı tarih unutmaz.

10. luk ne yahu. En kötü ilk 3 yapması lazımdı play list'de.

Tori Amos'a puan vermeme gafletinde bulunduğum için üzgünüm, verdim sanıyordum dalgınlığıma geldi Cenk başkandan özür dilerim.

Queen ilk 10'da bile yer almadı lan. Neyin kafasını yaşıyorsun? :D Başka zamanlar olsa elitiz diye geçinirsiniz. Queen'in 2-3 efsane şarkısı var dediğimde linç edenlerin başında sen geliyordun. Şimdi tek puan bile vermiyorsun. Demek ki ya ben haklıyım. Queen'in gerçekten 2-3 efsane şarkısı var sadece. Ki, haklı olmadığımı kabul ediyorum. Ya da siz art niyetlisiniz. Bu ihtimal daha kuvvetli.

Queen ilk 10'da bile yer almadı lan. Neyin kafasını yaşıyorsun? :D Başka zamanlar olsa elitiz diye geçinirsiniz. Queen'in 2-3 efsane şarkısı var dediğimde linç edenlerin başında sen geliyordun. Şimdi tek puan bile vermiyorsun. Demek ki ya ben haklıyım. Queen'in gerçekten 2-3 efsane şarkısı var sadece. Ki, haklı olmadığımı kabul ediyorum. Ya da demek ki siz art niyetlisiniz. Bu ihtimal daha kuvvetli.

Quenn ve Beatles'ı o kadar seviyorum ki başkası girdiğinde puan ya çok az veriyorum ya da hiç. Onlar dokunulmazdır nezdimde. :D

Quenn ve Beatles'ı o kadar seviyorum ki başkası girdiğinde puan ya çok az veriyorum ya da hiç. Onlar dokunulmazdır nezdimde. :D

Sen şuna şampiyon olurlar diye korkuyorum desene. :D Ulan en çok neye yanıyorum biliyor musunuz? Başka zamanlar ballandıra ballandıra anlatıyorsunuz müzik zevkimiz şöyle. Şu kadar şarkı dinliyoruz falan. Aslında hepsi fısss. :D Şarkıdan falan anladığınız yok. Strateji gözlerinizi kör etmiş.

herkesin sarkisi ilk 3e girerse matematik coker

alpay 50 yarismadir sarkim ilk 3te olmaliydi diyon bikmadinmi :asd22:

he :asd22:

Hayri Cund yeni kurulmuş komodo ejderleri lobisi hakkında ne düşünüyorsun? Bir lobi seçme şansın olsaydı bu kedi mi, porsuk mu, yoksa komodo ejderleri mi olurdu?

Geri
Üst Alt