- 26 Eylül 2010
- 11.293
- 5
- 1.053
Bu yarışmanın ilk zamanlarını sen hatırlamazsın. Arda ağabey falan bile biz bir süre foruma girmeyince kazanmaya başladı. İlk vizyonlar hep bizdeydiAğabey sen ne zaman şampiyon olmuştun ki?![]()

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu yarışmanın ilk zamanlarını sen hatırlamazsın. Arda ağabey falan bile biz bir süre foruma girmeyince kazanmaya başladı. İlk vizyonlar hep bizdeydiAğabey sen ne zaman şampiyon olmuştun ki?![]()
Porsuklara kanım kaynadı. En azından şarkı kimin, nasıl diye tahmin edip ona göre puan vermiyorlar. Hakedene gerektiğini teslim ediyorlar. Alpay dışında elbet. Bundan sonra en büyük kişisel düşmanım kedi lobisi.
Harbi siz sorun yaşamıyor musunuz la ?Ömür törpüsü be, devamlı atıyor forum,dışlıyor namızsız
![]()
Sorun yok bizde ağabey, sende ne sorun çıkıyor ki?
Bende kaçıyorum. Herkese iyi geceler dilerim. @Ayberk Çetin adam gibi bir saatte gel setleri aş gel![]()
Explorer da benim de öyle oluyordu çözemedim firefox a geçtim, sorun yok.
İki farklı ve güzel şarkı hazırladım. 52. (bugün) yarın olur mu? çarşamba maçtan sonra da puanalr açıklanır.
Doymadınız mı iki günde 2 yarışmaSanmam.
Tuncay bugün puanları toplarken bir süreliğine yarışma yapmamaya yemin etmiştir.
Emrah adminimiz de genelde maçlardan önce düzenlemiyor.
Hani gece tekti ağabey sana güvenip elaleme "şüphesiz gece tektir" tarzı nutuklar attık, sorarım şimdi komşulara karşı çok ayıp olmadı mı ?İyi geceler, rüyana girmesin öcüler![]()
Iron Maiden'e yapılan ayıbı tarih unutmaz.
10. luk ne yahu. En kötü ilk 3 yapması lazımdı play list'de.
Tori Amos'a puan vermeme gafletinde bulunduğum için üzgünüm, verdim sanıyordum dalgınlığıma geldi Cenk başkandan özür dilerim.
Queen ilk 10'da bile yer almadı lan. Neyin kafasını yaşıyorsun?Başka zamanlar olsa elitiz diye geçinirsiniz. Queen'in 2-3 efsane şarkısı var dediğimde linç edenlerin başında sen geliyordun. Şimdi tek puan bile vermiyorsun. Demek ki ya ben haklıyım. Queen'in gerçekten 2-3 efsane şarkısı var sadece. Ki, haklı olmadığımı kabul ediyorum. Ya da demek ki siz art niyetlisiniz. Bu ihtimal daha kuvvetli.
Quenn ve Beatles'ı o kadar seviyorum ki başkası girdiğinde puan ya çok az veriyorum ya da hiç. Onlar dokunulmazdır nezdimde.![]()
Doymadınız mı iki günde 2 yarışma![]()
Ne zaman mühim bir yarışma olsa sen giremiyorsun siteye enteresan cidden![]()
herkesin sarkisi ilk 3e girerse matematik coker
alpay 50 yarismadir sarkim ilk 3te olmaliydi diyon bikmadinmi :asd22:
he :asd22: