Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aha elektrikler de gitti.![]()
Şarjın da bitsin, açacağız konuyu![]()
Öne çıkanlarda bi tek benim lobim yok diğer ikisi yarışmaya katılmıyor artık saymadım.
₪tapa
Adam pusuda bekliyormuş.Avatarındaki adam ejder bakışı yapıyor. Nasıl lobim yok diyorsun hala? Aramıza hoşgeldin.
Adam pusuda bekliyormuş.Bağımsızım ben hem kaç yarışmadır oy falan verdiğin yok olmaz o iş.
![]()
₪tapa
Bende genellikle kedilere yüksek puan veriyorum ama şimdilik bağımsız kalmayı tercih ediyorum. Ilerleyen günlerde bakariz.Sana neredeyse her yarişmada puan veriyorum. Senin yerin kedi lobisidir. Bunu bir düşün.![]()
Moderatör olursan yaşadık deseneYarışma olursa yok demeyiz elbette. Yarışmayı ben yapsaydım eğer, hiçbir gününüz boş geçmezdi.
Şu an biz yarışmacılar, kendimizi boşlukta hiseden hasta ruhlar gibiyiz. Heyecan ve adrenalin seviyemiz çok çok aşağılarda.
Ne oluyor yav , 3 gün ayrı kaldık yarışmada neler olmuş böyle ,Kediler yarışma isterse Tuncay ya da Tolga yapar, Porsuklar isterse Emrah yapar.
Komodin Ejderleri isterse kim yapar bilmem![]()
Öne çıkanlarda bi tek benim lobim yok diğer ikisi yarışmaya katılmıyor artık saymadım.
₪tapa
Moderatör olursan yaşadık desene![]()
Size artık 2 hafta yarışma yokYarışma verilmez alınır demişler. Yeterince talep olursa düzenlenir diye düşünüyorum.