#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

En büyük sorunu güçsüz olması değil. Bildiğimiz sakar bu çocuk. Topsuz alanda bile rakibin ayağına takılarak yere düşüyor. Dikkatini toplasa, vücut dengesini arttırsa kısacası ayakta kalmayı öğrenirse güçsüz olmasının yarattığı dezavantajın üstesinden gelir.

Pek çözemedim Emreyi.Ayaklarına hakim teknik falan topun yönünü iyi değiştiriyor da sevemedim.Artist olacak bir tipi var her şeyi ben yaparım veya ilerleyen senelerde takım içinde ikilik yapacak ona buna laf edecek kadro dışı kalacak bir hava seziyorum nedense :D A.çakar gibi oldum ama aynen böyle.D.bakır maçında Joya hiçbir pozisyonda pas vermeyerek bu yaşta biraz havalı olduğunu anlamıştım.Var bir şeyler.Çalışmadığı da kesin

Antrenmanlardan sonra genç oyuncularımızın fizik ve kondisyon çalışması şart.

Pek çözemedim Emreyi.Ayaklarına hakim teknik falan topun yönünü iyi değiştiriyor da sevemedim.Artist olacak bir tipi var her şeyi ben yaparım veya ilerleyen senelerde takım içinde ikilik yapacak ona buna laf edecek kadro dışı kalacak bir hava seziyorum nedense :D A.çakar gibi oldum ama aynen böyle.D.bakır maçında Joya hiçbir pozisyonda pas vermeyerek bu yaşta biraz havalı olduğunu anlamıştım.Var bir şeyler.Çalışmadığı da kesin

17 yaşındayken ''Lincoln'dan daha iyiyim'' demişti. :D

Emre çalışırsa dünya yıldızı olur inşallah Aydın gibi olmaz.

Hayır suçlamak için demiyorum - hatta yapıyor olabilir- ama ben 17-18 yaşında A takımda olacağım, hocam Rijkaard-Neeskens olacak Florya'dan çıkmam. En kötü gider top sektiririm çok yorulduğumda yani. Body salonundan çıkmam. Giderim okuldaki yalaka öğrenciler gibi Rijkaard ve Neeskens'in dibinden ayrılmam, devamlı birşeyler öğrenirim. Onlar yarın öbürgün gidecek, ne kaparsam onlardan kardır mantığıyla hareket ederim.

Baktım forma verdiler denemek için. Paslarım yerini tutmuyor, adam geçemiyorum, takım arkadaşlarımdan pas alamıyorum, günümde değilim, o zaman köpek gibi kosarım. Bayılacağımı bilsem de durmadan koşarım pres yaparım savunmaya yardıma gelirim.

Lafım ne Emreye, ne başka birine. Yada direk onlara. Çalışın, daha çok çalışın.

Emre belki gercek posizyonda oynamadi... ama gercek yerinde olsa, daha mi iyi olacakti ?

Emre cok gücsüz, bu baska rakiple yan yana kosamaz, omuz yerse, hemen taca kdar ucar cocuk. Ve cok aptalca oynadi, cok manyak ca hatalar yapti, ama siz iste dediniz hep, Emre Colak Messi, niye Rijkaard oynatmiyor diye filan. Messi se, heryerde oynar... bari bi isik gösterir. Bakalim ne olacak. Zaten o son macta, Gio ya atmadigi pas icin cok kizmistim.

Emre belki gercek posizyonda oynamadi... ama gercek yerinde olsa, daha mi iyi olacakti ?

Emre cok gücsüz, bu baska rakiple yan yana kosamaz, omuz yerse, hemen taca kdar ucar cocuk. Ve cok aptalca oynadi, cok manyak ca hatalar yapti, ama siz iste dediniz hep, Emre Colak Messi, niye Rijkaard oynatmiyor diye filan. Messi se, heryerde oynar... bari bi isik gösterir. Bakalim ne olacak. Zaten o son macta, Gio ya atmadigi pas icin cok kizmistim.

17 yaşındayken ben Lincoln'den iyiyim demiş zaten.

Biraz havalı bizim oğlan.

Eleştirilerin nedeni o değil ki..Adam geçen sene neredeyse, oradan devam ediyor..Biraz güçlense, hızlansa, bu kadar hantal durmasa kimse laf etmezdi..Hayalet gibi gezindi..19 yaşındaki bir yıldız adayı normalde fark yaratır, en azından bu kadar silik durmaz bir maçta..

Ayrıca bir daha ilk 11'i ancak 15-20 maç sonra görür..Sakatlar iyileşir, 2 tane ilk 11 oyuncusu alır yönetim, sonra bekle sıran gelsin de kendini göster..Çok büyük bir fırsatı kaçırmış oldu..Umarım harcanmaz..

II. Aydin vakasi... Önünde cezasahasina dogru bombos kosan Kewell'a pas atma, topa basip defans yerlestikten sonra sol uzakta bekleyen Arda abine gönder topu. Gecen senede Jo'ya pas atmiyordu... Arda abisi sever onu.

Fizik desen, orta 1 terk...

Eleştirilerin nedeni o değil ki..Adam geçen sene neredeyse, oradan devam ediyor..Biraz güçlense, hızlansa, bu kadar hantal durmasa kimse laf etmezdi..Hayalet gibi gezindi..19 yaşındaki bir yıldız adayı normalde fark yaratır, en azından bu kadar silik durmaz bir maçta..

Ayağına topu alınca 2 kişi çift dalarsa ve yanına pas verebileceği bir takım arkadaşı yanaşmazsa kendisini nasıl göstersin Emre ?

Abicim biraz fiziğini geliştir yahu,boyu kısa nasıl geliştirsin yapısı öyle bla bla falan demeyin Roberto Carlosun Real deyken ne kadar kuvvetli olduğunu herkes biliyor,o boyuna rağmen.

Ayağına topu alınca 2 kişi çift dalarsa ve yanına pas verebileceği bir takım arkadaşı yanaşmazsa kendisini nasıl göstersin Emre ?

Arda yanına Cihan Haspolatlı ve Orhan Ak yanaşmadığında nasıl gösterdiyse o da öyle göstersin yeteneğini..Gösteremiyorsa yetenekli değildir düşündüğümüz kadar..Emin olabilirsin..Aydın için de neler demiştik..

Arda idmanlardan sonra çalışıyormuş, çeksin Emre'nin kulağını Emre de çalışsın fizik+kondisyon.

Kimse alt yapıdan messi beklemesin. Kimse altyapının öneminden bahsetmesin. Bu taraftar haketmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt