S. Serhat Türkel
Cezalı
- 22 Kasım 2008
- 6.654
- 1
- 1.333
Cevap: #52 Emre Çolak
Fizik kuralı diyorum sana. Yerçekimi varsa dünyada, kütle olarak vücudun üst kısmını arttırırsan bacaklarına daha fazla yük biner. Bu da daha fazla yıpranan bacaklar demek, daha ağırlaşan hareket demektir. Fizik kuralı bu arkadaş.
kıvır bakalım,ulan yazmayacağım dedm de konuşuyorum,bak kas yapmanın adamı ağırlaştırmasıyla uzaktan yakından 10000000 km den alakası yok,ben bunu body hocama defalarca sormuştum,herkeste sorar bunu,adamın yüz bin tane vücut geliştirme şamp. var,istersen yarın yine ona sorarım,daha detaylı bi kapakla geri dönerim ama senin gibi gereksiz bi adam için uğraşacağımı sanmam
![]()
Fizik kuralı diyorum sana. Yerçekimi varsa dünyada, kütle olarak vücudun üst kısmını arttırırsan bacaklarına daha fazla yük biner. Bu da daha fazla yıpranan bacaklar demek, daha ağırlaşan hareket demektir. Fizik kuralı bu arkadaş.
,ulan yazmayacağım dedm de konuşuyorum,bak kas yapmanın adamı ağırlaştırmasıyla uzaktan yakından 10000000 km den alakası yok,ben bunu body hocama defalarca sormuştum,herkeste sorar bunu,adamın yüz bin tane vücut geliştirme şamp. var,istersen yarın yine ona sorarım,daha detaylı bi kapakla geri dönerim ama senin gibi gereksiz bi adam için uğraşacağımı sanmam