#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Emre mücadeleci.Geleceği parlak ( : Hagi kralın yakın takibinde zaten.)

hagi ile beraber her maç 70 de oyuna giriyor.güçlenmesi lazım ikili mücadelelerde zayıf kalıyor

Bi güçlenemedi gitti gareth balein 2 yıl önceki haline bakın bi de şimdiki haline

Bi güçlenemedi gitti gareth balein 2 yıl önceki haline bakın bi de şimdiki haline

Bale 4 yilda gelisti Baki ve Bale`nin mevkisi geregi o denli bir gelisim yapmasi gerekiyordu.

Emre`yi kiyaslayacagin kisiler Xavi ve Iniesta olabilir ve onlarin fizigine bakarsan cok fazla fark olmadigini gorursun.

Bale 4 yilda gelisti Baki ve Bale`nin mevkisi geregi o denli bir gelisim yapmasi gerekiyordu.

Emre`yi kiyaslayacagin kisiler Xavi ve Iniesta olabilir ve onlarin fizigine bakarsan cok fazla fark olmadigini gorursun.

Olmaz olur mu xavi ne kadar güçsüz gibi görünse de girdiği ikili mücadelelerin çoğunu kazanıyo sen hiç xavinin bi omuzla yere düştüğünü gördün mü?

Olmaz olur mu xavi ne kadar güçsüz gibi görünse de girdiği ikili mücadelelerin çoğunu kazanıyo sen hiç xavinin bi omuzla yere düştüğünü gördün mü?

Emre`nin son maclarini dikkatle izlersen Emre`nin de kolay kolay dusmedigini gorebilirsin.

Hiç ümidim yok bu çocuktan. Mentali zayıf, fizik gucu yok sadece teknik. Çalışarak gelişir ama en buyuk sorun kendini oldugunun ustunde gormesi, bu kafayla işi kadere kalıyor.

manisa maçında eski açıktaydım canayla emre kale arkasına geldi.. emreyi bir an top toplayıcı sandım o derece küçük bir fiziği var :D:D:D

Dünya'nın en boş adamısın. Apaçilikte sınır aşmışsın, en çelimsiz oyuncu sıralamasında derece yaparsın.

Hagi resmen bu adamı harcıyor.Kurtarıcı olarak Emre Çolak mı sokulur ? Böyle mi kazanacaksın Hagi

Oyuna girdikten sonra bir tekme yedi, o pozisyonda ayagi kirildi sandim. Bu fizikle olmaz, her an cok agir bir sakatlik gecirecek gibi oynuyor.

Zayıf ve asla bir Arda olamayacak.

(Yine de ben bu entry'i yemeye hazırım.)

Kusura bakmayında Emre ne zaman oynayacak? Sivas maçında Rijkaard oynattı bu maçta mı oynatılır dediniz. Fener maçında soktu bu maçta mı oynatılır dediniz. İlk 11 başlar o kadar fizik yok yahuu dersiniz. Bugün yine bu maçta oyuna mı alınır dediniz.

Kimse bir Arda olmasını veya öyle bir patlama yapmasını beklemiyor ama Arda gidip avrupa maçında yapmıştı patlamasını. Carrusca'yı falan hazırlık maçında bile oynatamadık öyle bir performans gösterdi ki.

Ama Emre olmayacak işte. Kendimizi kandırıyoruz sadece. Yarın çıkar A2 ile hazırlık maçı yaparız orada döktürürse bilemem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt