Onur Gürel
Aslan Üye
- 27 Ekim 2010
- 8.994
- 3
- 1.023
Cevap: #52 Emre Çolak
Aydın 2 olacak gibi
Aydın 2 olacak gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türk futbol mantatilesi budur işte.Gençler niye yetişmiyor denir, iki maçta adam asılır.Bir üç maç üst üste 90 dakika oynasın, bakalım.Bekleyin biraz destek olsun.Mustafa Sarp,Ayhan gibilerle bu kadar parlarsın üstü olmaz. Sahip çıkın bu adamlara.
Bir arkadaşımız sormuş:
Emre iyi calim atar mi?? Evet.
Emre topu iyi saklar mi?? Hayır.
Emre süratli midir?? Evet.
Emre'nin oyun zekasi yüksek midiri? Evet.
Emre iyi orta yapar mi?? Evet.
Emre iyi sut ceker mi?? Evet.
Emre kivrak midir??? Evet.
Bu arada bir oyuncuyu değerlendirirken, hele ki AMC pozisyonunda oyayan bir oyuncuyu değerlendirirken bu kriterler yeterli değildir. Şöyle olmalı;
Hızlanma +
Çeviklik +
Hız +
Denge -
Dayanıklılık -
Sezme +
Soğukkanlılık -
Karar verme -
Özel yetenek +
Takım oyunu +
Yaratıcılık +
İlk dokunuş +
Top sürme +
Orta açma +
Pas +
Teknik +
Bitiricilik -
Uzun şutlar +
Peki Emre neden çok nadiren adam geçiyor? Çünkü güçsüz, bu nedenle dengesiz. Hızı yeterli ancak rakipler omuz omuza mücadelede rahatlıkla saf dışı bırakıyor Emre'yi. Sadece zamana ve fırsata ihtiyacı var.
ya birakin Allahinizi severseniz. Emre kivrakmis. siz hayatinizda adam gibi futbol oynamamissiniz.
su videoyu izleyin ondan sonra Emre'ye bir daha kivrak deyin: YouTube - Mesut Özil - Short Show
Iyi calim atabilmek icin en önemli özellikle oyun zekasi ve yüksek tempoda aniden yön degistirebilme özelligi. Emre de bu yok. acik ve net. ayrica yaninda iyi oyuncu yok demissiniz. gecen hafta Schalke macinda Mehmet Ekici'yi izleseydiniz. takimi full kazmalarla doluydu ama tek basina kafa tuttu Schalke'ye. kivrak calimlar, bütün paslar olumlu, top kontrolü ile alman spikeri bile mest etti. iyi oyuncu kendini direk belli eder. ben Emre'yi 2-3 yildir izliyorum. hic bir zaman begenmedim ve bir sey de olacagi yok. bos bos konusmayi birakin.
Real Madrid seviyesine gelmiş bir oyuncu ile Galatasaray kariyerinde toplam iki tane 90 dakika oynamamış bir oyuncuyu karşılaştırıp, ona çakmak ayıptır. Bence sen boş konuşmayı bırak mr ulema.
ya birakin Allahinizi severseniz. Emre kivrakmis. siz hayatinizda adam gibi futbol oynamamissiniz.
su videoyu izleyin ondan sonra Emre'ye bir daha kivrak deyin: YouTube - Mesut Özil - Short Show
Iyi calim atabilmek icin en önemli özellikle oyun zekasi ve yüksek tempoda aniden yön degistirebilme özelligi. Emre de bu yok. acik ve net. ayrica yaninda iyi oyuncu yok demissiniz. gecen hafta Schalke macinda Mehmet Ekici'yi izleseydiniz. takimi full kazmalarla doluydu ama tek basina kafa tuttu Schalke'ye. kivrak calimlar, bütün paslar olumlu, top kontrolü ile alman spikeri bile mest etti. iyi oyuncu kendini direk belli eder. ben Emre'yi 2-3 yildir izliyorum. hic bir zaman begenmedim ve bir sey de olacagi yok. bos bos konusmayi birakin.
Kurtuluşumuz bu çocuklar.Destek olmaktan başka çaremiz yok.Aydın beş senedir, bir şey yapmadna halen kadroda duruyorsa, Emre Çolak'ın bir yıl daha durma hakkı var.