Turgay Şeren
Cezalı
- 24 Haziran 2009
- 304
- 0
- 1.286
Cevap: #17 Emre Çolak
Bana da Kaka'yı
Bana da Giovinco'yu..
Bana da Kaka'yı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana da Giovinco'yu..
Bana da Kaka'yı
emre çolak bu sene ilk 11 oynayacağı bir kulübe kiralık verilmeli...[/QUO
verilsin ama uzak yere degil I.B.B takimina verilebilir. Ama A takimdada kalmasini isterim açikçasi
Kiralık falan verilmeyecek bence çünkü Emre'nin üstüne çok oynuyor Rijkaard.. Bence direk A takımda oynayacak kapasiteye sahip.. Serdar ve Cem Sultan da aynı şekilde ama diğer gençler kiralanabilir.. Özgürcan da iyi bir yedek olur o da artık kiralanmasın yaniMurat Akça ile Semih Kaya da takımda tutulursa kadro baya bir uçuyor sanki o yüzden bu zor kararı Rijkaard'a bırakmalıyız bence..
Benim burda üstünde durmak istediğim konu Emre Çolak'ın inanılmaz derecede Emre Bölezoğlu'nun gençliğine benzemesi.. Geriye gelip pas alması, sürekli pres yapması, frikik ve kornerleri adrese teslim kullanıp, ayağa paslar atması.. Boyları da tutuyor bir de o var tabiKesinlikle Emre Çolak Rijkaard'ın Barça'sındaki Iniesta olacaktır.. Bildiğiniz üzere Iniesta'yı tam olarak ilk defa Rijkaard çıkarmıştı A takıma.. İnşallah ilerde Emre kadar karaktersiz olmaz fakat kesinlikle onun kadar yetenekli olmasını isterim.. Bir de sakatlık problemi yaşamasın
Ayrıca bir konuya daha değinmek istiyorum ki o da Gökhan Öztürk.. Emin olun Emre'den çok daha iyi oyuncuydu fakat ilginç bir şekilde Gaziantepspor'a satıldı.. Neden satıldı amaçları neydi çok merak ediyorum açıkçası..
Emre Çolak'ın yolu şu anda çok açık gözüküyor.. İnşallah bunu değerlendirir ve bir yerlere gelebilir.. Başarılar diliyorum ona bu yolda..
Gökhan Öztürk satılmadı. Sözleşmesi bittiğinden serbest olarak Antep'e gitti
Sözleşmesinin yenilenmemesi onun gözden çıkarıldığı anlamına geliyor.. Ben de neden gözden çıkarıldığını anlayamıyorum ve onu soruyorum..