#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

emre çolak bu sene ilk 11 oynayacağı bir kulübe kiralık verilmeli...

Kiralık falan verilmeyecek bence çünkü Emre'nin üstüne çok oynuyor Rijkaard.. Bence direk A takımda oynayacak kapasiteye sahip.. Serdar ve Cem Sultan da aynı şekilde ama diğer gençler kiralanabilir.. Özgürcan da iyi bir yedek olur o da artık kiralanmasın yani :D Murat Akça ile Semih Kaya da takımda tutulursa kadro baya bir uçuyor sanki o yüzden bu zor kararı Rijkaard'a bırakmalıyız bence..

Benim burda üstünde durmak istediğim konu Emre Çolak'ın inanılmaz derecede Emre Bölezoğlu'nun gençliğine benzemesi.. Geriye gelip pas alması, sürekli pres yapması, frikik ve kornerleri adrese teslim kullanıp, ayağa paslar atması.. Boyları da tutuyor bir de o var tabi :D Kesinlikle Emre Çolak Rijkaard'ın Barça'sındaki Iniesta olacaktır.. Bildiğiniz üzere Iniesta'yı tam olarak ilk defa Rijkaard çıkarmıştı A takıma.. İnşallah ilerde Emre kadar karaktersiz olmaz fakat kesinlikle onun kadar yetenekli olmasını isterim.. Bir de sakatlık problemi yaşamasın :(

Ayrıca bir konuya daha değinmek istiyorum ki o da Gökhan Öztürk.. Emin olun Emre'den çok daha iyi oyuncuydu fakat ilginç bir şekilde Gaziantepspor'a satıldı.. Neden satıldı amaçları neydi çok merak ediyorum açıkçası..

Emre Çolak'ın yolu şu anda çok açık gözüküyor.. İnşallah bunu değerlendirir ve bir yerlere gelebilir.. Başarılar diliyorum ona bu yolda..

Kiralık falan verilmeyecek bence çünkü Emre'nin üstüne çok oynuyor Rijkaard.. Bence direk A takımda oynayacak kapasiteye sahip.. Serdar ve Cem Sultan da aynı şekilde ama diğer gençler kiralanabilir.. Özgürcan da iyi bir yedek olur o da artık kiralanmasın yani :D Murat Akça ile Semih Kaya da takımda tutulursa kadro baya bir uçuyor sanki o yüzden bu zor kararı Rijkaard'a bırakmalıyız bence..

Benim burda üstünde durmak istediğim konu Emre Çolak'ın inanılmaz derecede Emre Bölezoğlu'nun gençliğine benzemesi.. Geriye gelip pas alması, sürekli pres yapması, frikik ve kornerleri adrese teslim kullanıp, ayağa paslar atması.. Boyları da tutuyor bir de o var tabi :D Kesinlikle Emre Çolak Rijkaard'ın Barça'sındaki Iniesta olacaktır.. Bildiğiniz üzere Iniesta'yı tam olarak ilk defa Rijkaard çıkarmıştı A takıma.. İnşallah ilerde Emre kadar karaktersiz olmaz fakat kesinlikle onun kadar yetenekli olmasını isterim.. Bir de sakatlık problemi yaşamasın :(

Ayrıca bir konuya daha değinmek istiyorum ki o da Gökhan Öztürk.. Emin olun Emre'den çok daha iyi oyuncuydu fakat ilginç bir şekilde Gaziantepspor'a satıldı.. Neden satıldı amaçları neydi çok merak ediyorum açıkçası..

Emre Çolak'ın yolu şu anda çok açık gözüküyor.. İnşallah bunu değerlendirir ve bir yerlere gelebilir.. Başarılar diliyorum ona bu yolda..

Gökhan Öztürk satılmadı. Sözleşmesi bittiğinden serbest olarak Antep'e gitti

Ben Murat akçada bi gelecek göremiyorum gönderilebilir bence..

Ya tamam kendisi gelen teklifleri değerlendirmiş gibi görünüyor ama merak ettiğim Emre Çolak,Serda Eylik ve Cem Sultan'a da teklif gelmiştir fakat onları takımda tuttuk ama Gökhan Öztürk için hiçbişey yapılmamış gibi görünüyor.. Neyse ne diyelim yolu açık olsun.. Kendinin de dediği gibi inşallah bir gün GALATASARAY'a döner..

Uzun zamandır duran toplarda başarı olmuyorduk. Gerçi rakipler zayıftı ama; iki maçtır çoğo kornerde ve ya faul atışlarında bizim oyuncular kafa vuruşu sergiliyorlar. Emre öylesine şişirmiyor topu. Bilerek, görerek atıyor.

Sonunda duran top kullanabilen bir Türk futbolcusu bulduk.

gökhan öztürk bence mevkisindekilere göre (serdar, emre) a takıma alınacak kadar yetenekli değildi. dikkatle maçlarını izlediğimde çok pas hatası yaptığını ve gereksiz yerlere oynadığını gördüm.tabi ki mustafa sarp'ın yerine tercih edilebilirdi hatta çok iyi olurdu. antep'te daha dikkatli izleyeceğim ama gitti diye de yakınmıyorum açıkçası.

ha bir de 3 yılı iyi geçirirse gökhan antep'le kontrat yapmadan ücretsiz bize gelir. :D

B_4248_1B.jpg

Emre Çolak Galatasaray TV'ye Konuştu

Galatasaray’ın genç futbolcularından Emre Çolak, kariyer hedefleri ve teknik direktörümüz Frank Rijkaard ile ilgili Galatasaray TV’ye açıklamalar yaptı.

- Kamp döneminiz nasıl geçiyor?

Kendi adıma konuşmak gerekirse, kamp gerçekten çok güzel geçiyor. Çünkü iki hazırlık maçında da ilk 11’de oynadım ve iyi de oynadığımı düşünüyorum.

- Rijkaard gibi bir teknik direktör ve tecrübeli futbolcularla aynı havayı solumak sizin gibi genç futbolcular için neler ifade ediyor?

Öncelikle tabii ki dünya yıldızı oyuncularla çalıştığımız için çok mutluyuz. Birbirinden değerli hocalarla da çalıştığımız için çok mutluyuz. Takımda oynadığımız ağabeylerimiz birbirinden yetenekli futbolcular. Hepsi çok iyi insanlar ve bize gerçekten çok yardımcı oluyorlar. Ağabeylerimizden aldığımız şeyler bizim geleceğimiz için çok önemli. Bu bize çok iyi bir tecrübe oluyor ve yarar sağlıyor.

- Peki Emre sen kendini A Takım için hazır hissediyor musun?

Ben kendimi mantalite olarak hazır hissediyorum ama benim için genel görüş fiziğimin gelişmesi yönünde. Buna da katılıyorum ve saygı duyuyorum. Bunun düzelmesi çalışarak olacağı için kafam çok rahat. Çalışacağım ve inşallah A takımda oynamaya başlayacağım.

- Hazırlık maçlarında duran topları sen kullanıyorsun. Bu, herkeste olmayan bir yetenek. Bu yetenek de senin için büyük bir şans herhalde?

Antrenmanlarda duran topları bir iki kere kullandım. Herhalde hocamızın dikkatini çekti. Maçlarda da bütün duran topları benim kullanmamı istedi. Tabii ki iyi bir özellik, iyi de kullanıyorum.

https://www.galatasaray.org/galatasaraytv/roportaj/haber/4248.php

Emre Çolak'a kamp boyunca Pujol,Cuadrat tarafından fiziği geliştirilir.Bu sezon ilk 11'de Emre Çolak ismini sık sık duyabiliriz bana kalırsa,fizik sorununu da çözerse.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt