#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Bu emre çolak bi gün oyuna girsede izlesek ya.adam son dklarda oyuna gırıyor solunda aydın sagında ayhanla oynayarak ne katabılırkı oyununa

B_fc35e25dc09309d47efef75ef01adc59.jpg

Melo'yu pazar yaparken... :D

O özgürlük sadece Sarp ve Servet'e ait. Çolak bu dediğini denese direk a2 ye yollanır Terim tarafından.

Abi senin Hocayı eleştirmekten başka işin yok mu?Harbi merak ediyorum hergün 5 6 başlıkta hocaya giydirmeden edemiyorsun.Tepki değil cidden merak ediyorum.

Zerre ümidim yok senden TSL'de bile oyuncu olamayacaksın bu gidişle...

Bu forumdan bile 10 isim yazarım hepsi eldeki futbolculardan, Rijkaard, Hagi ve Terim'den daha başarılı takım kurar.

diyelimki kurdu peki ,

kurduğu takımı idare edebilir mi , takım içi dengeleri sağlayabilir mi , her birinin egosu bu forumdan değil 10 , 100 hatta daha fazla kişiye bedel futbolcuları motive edebilri mi , onlara söz geçirebilir mi vs.. ?

mesele fm oynar gibi kadro kurmak değil , teknik direktör olabilmek.

noldu mac mi yaptik?

çiroz gibi duruyor adama yedirin bişey yapın.hasan reyiz adana yemekleriyle şişmanlatıp sonra kalıplandırsa su adamı.

bu sezon sans sansi, degerlendirirse, kadroda kalir, degerlendiremezse 1-2 sene kiralik verilir, unutulur, gider.

Terim aldırdığı futbolculardan sonra Emre'yi dünya yıkılsa oynatmaz. Arda'dan sonra takımda kreatif eksiklik olduğu görüldüğü halde. Keşke Trabzonspor'a kiralık verilseydi, CL maçlarında tecrübe kazanırdı. Ligde bize gol atar, yeri Kazım gibi garanti olurdu en azından. Yoksa şu anda (alt yapıdan kaliteli gençlere karşı başlatılan cadı avı) ağzınla kuş tutsa oynatılma durumu yoktur.

Artık Emre'ye forma verilmeli.Sabri'den kötü oynayacağını sanmıyorum.

Orta saha'da creatif oyuncumuz yok, 4-3-3 oynamaya devam edeceksek Emre orta saha'da duşunulebilir.

Selcuk-------Melo--------Emre

Üvey evlat zaten.Kovacaklar senide yakında şampiyon A2 lanetiyle seni de yakacaklar kaç kurtul kardeşim!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt