#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

sonunda 12 dk da olsa forma yüzü gördün emre. birkaç saçma top kaybı dışında fena sayılmazdı. her hafta bu şekilde oynaman lazım. FT böyle devam ettirir umarım.

Beğenmedim.. Bütün hareketleri gereksizdi.. ama güçlenmiş gibi eskiye nazaran

Kendisinden beklenen oyun bu değildi kısa zaman diliminde de oynasa biraz daha kendini gösterebilirdi,bir sağ dönüyor bir sola pasta vermiyor oynaması gerçekten çok zor.

Emre Çolak bu şekilde oynayarak takıma değil kulübeye gelemez. Ama onu da anlıyorum kendini göstermek ve bu takımda yer almak istiyor. Ben olsam ne yapardım bilemiyorum o yüzden ona yüklenmemin yanlış olacağı kanısındayım.

Ekmek ye bir ekmek.. bal ye kaymak ye pekmez ye... bazlama börek ye bak kendine biraz... fındık faresi gibisin..

Ayağına zaten 2 defa top geldi 1 'ini kaybetti birinde bileğiyle şov yapıp faul kazandırdı.

Emre Colak süpersin kocum , ben senden ümitliyim , eskiden bellide izlerim

Emre Colak'a hakaret etmeyin , ne kadar sans verildide beyenmediniz , emre iyi futbolcu genclerde cok izledim , 1 sene iyi kötü oynamasi gerek Sarplara 2 sene sans verildi bu cocuga neden verilmiyor

sadece fizigi eksik degil. oyun zekasi yok, pozisyonu yok (hakatten bu cocugun mevkiisi ne?), futbolun alfabesini ögrenememis bu cocuk. sacma sapan hareketlerle sov yapmaya calisiyor iste.

Birşeyler yapmaya çalıştı.Bence aldığı süre kademeli olarak arttırılmalı,bugün 15 se haftaya 20 dakika.Takıma alışması lazım.

Çok cılız.. İnsan fiziğini hiçmi geliştirmez. Felipe Melo gibi fiziği olsa ..Ahh ahh..

Emre'den bi nane olmaz. Sezon sonu bir anadolu kulübüne yollasınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt