#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Panzehirini bulduk sonunda. Eline sağlık Osman.

Umutsuz vaka ileride bank asya 1. ligde oynayabileceğini düşünmüyorum şaka falanda yapmıyorum ciddiyim..

kilo al kilo al kilo al

Bence bir iki seneye kendisini geliştirirse ancak forma bulabilir, oynayabileceği takımlara kiralık gitmesi gelişimine katkı sağlayabilir.Bu haliyle bizim takımda zor.

Sabah kanalları dolaşırken Fbtv'nin 6Pas adlı saçma programına rastladım.Emre Çolak'ın 15 yaşında yaşadığı bir olayla dalga geçecek kadar seviyesiz,alçaktılar.Emre Çolak'ın yaşadığı olayda bu maçta atılan paraları toplayıp harcamasıydı.15 yaşındaki bir çocuğun yaptıklarıyla dalga geçecek kadar şereften yoksundular.Ve hala bizim yönetimde bunların küme düşmesini istemeyenlerin olması utanç verici.

Fatih Terim orta sahada 3 defansif orta saha saçmalığından vazgeçmeli bir an önce. O ısrarından dolayı Emre'yi de hep kanatlarda oynatıyor, o da haliyle orada yetersiz kalıyor. Emre daha çok ara pası atar, takımı falan yönlendirir, kanatta oynayabilecek özeliklere sahip değil bence ama çok iyi ofansif orta saha oyuncusu olur Emre'den.

Fatih Terim orta sahada 3 defansif orta saha saçmalığından vazgeçmeli bir an önce. O ısrarından dolayı Emre'yi de hep kanatlarda oynatıyor, o da haliyle orada yetersiz kalıyor. Emre daha çok ara pası atar, takımı falan yönlendirir, kanatta oynayabilecek özeliklere sahip değil bence ama çok iyi ofansif orta saha oyuncusu olur Emre'den.
emre forvet arkası ya da ortasahadaki ikilinin-üçlünün önünde oynar.

Geçen sene forvet arkasında çok iyi oynuyordu. Her maç en az 2-3 tane gollük pozisyona sokuyordu forvetimizi.

Devre arasında Italya 2. liginden bir takıma kiralayalım. Masraflarını da karsılayalım. Eger gercekten kabiliyeti varsa ortaya cıkar zaten. Emre Türkiye'de fizigini falan gelistiremez.

MEŞE İLE SAZ

Meşe, bir gün, saza demiş:

— Doğrusu çok güçsüzsünüz. Minnacık serçe konsa üstünüze Beliniz bükülüverir.

Suları ürperten seher yeli

Baş eğdirir size

Bir de benim şu dağ gibi gövdeme bak!

Güneş bile zor giriyor içime,

Fırtına dallarıma oyuncak.

Her esen yel sana bora,

Bana kasırgalar meltem.

Bari gelip gölgemde yaşasan da

Üzerine kanat gersem.

Ama sizin soy nedense gider

Sulu, rüzgârlı yerlerde biter.

Acıyorum sizlere,

— İyi yüreklisin, demiş saz meşeye; Eksik olma, ama bizim için üzülme. Benden çok sen kork rüzgârdan: Ben eğilirim, kırılmam.

Doğru, bugüne kadar dayanmışsın, Dimdik durmuş, boyun eğmemişsin. Ama sertin serti var,

Bir gün, bakarsın, sana da çatar.

Demeye kalmamış rüzgâr patlamış,

Bir karayel, bir karayel ki neuzübillah!

O güne dek kimseler rastlamamış

Böyle belalısına.

Rüzgârlar anası Kuzey,

En azgın oğlunu salmış dünyaya.

Saz eğilmiş, meşe dayanmış,

Derken karayel arttıkça artmış.

Sonunda birdenbire gelmiş meşenin hakkından:

Göklere değen başını sermiş yere,

Köklerini çıkarmış yedi kat yerden.

La Fontaine

fiziğine başlatmayın şimdi!forvet arkasında bi şans bulmalı !asıl yeri orası. sol açıkta denemek saçmalık..ya ikili ortasahanın önünde ya da forvet arkası oynar.bu kadar basit. ve hiçbiriniz emreyi ne ikili ortasahanın önünde oynarken ne de forvet arkasında oynarken görmediniz.3-4 maç 90 dakika çıkarmalı iki mevkiden birinde.

Terim Emre'ye orta sahada şans tanımalı. Sabri ile Ayhan'ı orta sahada oynatacağımıza Emre'yi denemeliyiz. Emre sol açık değil.

Öldü mü, kaldı mı ? Haber de alamıyoruz. Bu gidişle seneye takımda olmaz herhalde. Terim kadro da pek düşünmüyor herhalde.

Her zaman güveniyordum bu çocuğa! İnşallah daha sık forma şansı bulur. Oyun kurucu olarak oynatılsa çok iyi iş yapar. Sol kanatta Engin forvet arkası Emre oynasa daha az gol sıkıntımız olur bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt