#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Yana geriye oynamaktan baska bisey yapmiyor acikcasi. Arada bir kaleyi tutturursa yildiz yapiyoruz. Asist ozelligide yok isin kotu tarafi. En son deolasmandaki Mersin Idman Yurdu macinda begenmistim, sonra fis. Kosmayi, mucadele etmeyide birakti.

Yana geriye oynamaktan baska bisey yapmiyor acikcasi. Arada bir kaleyi tutturursa yildiz yapiyoruz. Asist ozelligide yok isin kotu tarafi. En son deolasmandaki Mersin Idman Yurdu macinda begenmistim, sonra fis. Kosmayi, mucadele etmeyide birakti.

Kötü oynadı demeyi anlarım da koşmadı demek haksızlık olur. İlk yarı en çok o koşmuştu diye hatırlıyorum.

Kötü oynadı demeyi anlarım da koşmadı demek haksızlık olur. İlk yarı en çok o koşmuştu diye hatırlıyorum.

Bende gordum kostugunu, topla ve rakiple alakasiz yerlerde cember ciziyodu surekli. Kosmaktan kastim top kovalama, rakibe basma vs. gibi. Hic kendi cabasiyla top almiyo ayagina. Bide Engini izleyin. Topu alana kadar rakibin altini ustune getiriyor.

443. sayfadaki mesajları okurken çok fena dejavu oldum :D

sanki görmüştüm o mesajları daha önce

noluyo lan

neyse emreye gelirsek

4-4-2 sisteminde fazla iş göremez hiçbir zaman

4-3-3 oynayan bi takımda ortadaki üçlüde oynar

4-2-3-1'de forvet arkasi oynar anca. Ayni Arda gibi yani.

Arda'dan nasil zamanla sol kanat yaptiysak Emre'de o yolda ilerliyor maalesef.

şut antremanı falan yapmıyor mu çocuk?

yada o antremanlarda herhalde her vurduğu gol falan oluyor olması lazım ki kimse gıkını çıkartmıyor şut çektiğinde...

Emre, yaz aylarına girmiş öğrenci modeli saldım çayıra moduna girdi yine.

kizsam kizamiyorum diyorum calismasa zaten Fatih Hoca 11 yuzu gostermez , yapabilecekleri bu kadar herhalde bu zamana kadar iyi dayandi ben fazlasini beklemiyorum zaten kanatsiz takimla yola cikmak ne kadar akil kari bence burasi daha onemli ; iyi gidince sorunlar hasiralti edilebiliyor ama aksamki maglubiyet bir cok sorunu sorgulamaya acti yine

Önemli maçlarda yerine Riera oynarsa daha iyi sanırsam.Kaldıramıyor yükü son haftalarda,olsun gayreti ,çabası yeter.Seneye daha iyi önemli bir rol oynar takımızda bundan şüphem yok.

Riera-Aydın-Emre'den en kötü tercihi yaptık 11'de zannedersem.

O pozisyonda topun altına fazla girdin. Seni yine de begenmiyorum bence 1 yıl İBB'de pişmen lazım.

okadar dedik emre'yi oynatmayalim diye ama dinleyen yok.

tam liseli modunda o forma okadar ucuz degil bir kere emre !

aydin-riera dururken sana forma vermek büyük bir hataydi..

hicbir ise yaramiyorsun.

gereksiz sutlarin tribüne zor gidiyor.

Fatih Terimin birebir ilgilendiği bir resim vardı geçen günler.. Yok arkadaş, OLMUYOR.. Bu kadar Mustafa Sarpa uğraşılsa olurdu, o derece.. Söylediğimde çemkiren gençler bu performansından sonra bir daha düşünsün.. Bu çocuk olmadı, olmayacak..

Emreye boş yere yükleniyorsunuz , dün iyi oynadı mücadele etti.

Kaçırdıklarımızın yarısını atsak tarihi fark olurdu, dün son vuruşlarda sorun yaşadık, bu sorun çözmek için kaliteli bir adam alırsın.Adamların yedeği stoch senin ki kim ?

Emreye boş yere yükleniyorsunuz , dün iyi oynadı mücadele etti.

Kaçırdıklarımızın yarısını atsak tarihi fark olurdu, dün son vuruşlarda sorun yaşadık, bu sorun çözmek için kaliteli bir adam alırsın.Adamların yedeği stoch senin ki kim ?

Riera. Yıllık 2.4m euro verlen Riera Terim'in Culio saplantısı bence

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt