#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

bu cocuk bu sene hadi hasbel kader oynadi da seneye CL de buna kaldiysak zictik anasini satayim..

sizler Emre´den David Silva performansi bekliyorsunuz ..Insallah oda olacak ama daha 1 senesi var Emrenin bence cok iyi yolda ..Aslan Parcasi!!!

Tek kelime ile ; Vasat.

Ben bu maç çok beğendim, güzel oynadı kovaladı,basdı,pas yaptı,top yaptı ileri geri gitti geldi . Süper.

Kaleyi karşısına aldığı zaman, aklına gelen tek şey şut atmak. Azcık kafasını çalıştırmalı o bölgelerde. Selçuk abisinden feyz alsın bu konuda.

biraz hırslanması için yedekte başlamalı diye düşünüyorum.Ayrıca pas atmakta sorun yaşıyor.Hep Selçuk İnana gönderiyor topu çünkü iyi pas atamayacağını inanmış kendisinin.Biraz özgüvenini toparlamalı.Biz onun yanındayız.

Emre cok kotu. Kenara cekilmeli. Yaz kampi icin hirslansin. Boyle bir baltaya sap olamaz. Tek yaptigi kaleyi gordumu sut ve al gulum ver gulum. Asister ozelliginden zerre bisey goremedik bu gune kadar.

beyler bu kadar çabuk harcamayın. evet pek iyi oynamıyor ama geçen sezonlara göre bu emre bambaşka. ha hala bizde oynayacak kapasitede değil ama ben bu çocuktan umutluyum....

evet emreyi bende begenmedim ama yerie giren riera yeni girmesine ragmen serkanın sagından atıp solundan gecemiyor. yaptıgı ortayıda kalecinin kucagına atıyor.

öldürücü pas atma kabiliyeti düsük maalesef. timingi zayif.

yanlış anlamayın emreye desteğim var Fatih Terim arkasında durduğu sürece bende dururum saygı duyarım ama

emreyi bi türlü sevemiyorum. içim ısınmıyor bu adama.

tabi onunda pek umrunda olacağını zannetmiyorum bu mevzunun ama içimden geçenler bunlar emre hakkında.

Bu çocuğun her türlü yeteneği var ama kafa çalışmıyor...

Emre cok bos bir oyuncu su ana kadar. Hic bir dogru dürüz faydasi yok, ne atakta ne de defansiv anlamda, Necati ilen birlikte bir adam ediyor lar ancak 10 kisi oluyuroz sahada. Yoksa Emre nin yerine diyelim bir Lincoln olsa, tadindan yenilmez, cünkü kalenin dikine giden bir adam, yada Ronaldinho gibi.

emre nin yapamadigini selcuk yapiyor, Melo da bana göre cok güzel defansiv ve offansiv anlamda orta sahayi tutyor. Seneye manyak bir orta saha 10 luk alsak faydasi olur gibi geliyor, Emre de gelistirebilir, ama dedigim gibi cok passif kaliyor, iki alibi ortaya top atip ve yüz de 95 geri pas verip len olmuyor bu isler.

yanlış anlamayın emreye desteğim var Fatih Terim arkasında durduğu sürece bende dururum saygı duyarım ama

emreyi bi türlü sevemiyorum. içim ısınmıyor bu adama.

tabi onunda pek umrunda olacağını zannetmiyorum bu mevzunun ama içimden geçenler bunlar emre hakkında.

aynen.

benimde emreye içim ısınmıyor ama semihte öyle değil.güveniyorum semihe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt