#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

hangi mevkide nerede görmeyi planlıyorsun

Her mac ilk 11'de baslamasi imkansiz görünüyor su an. Ancak, 4-5-1 oynadigimiz maclarda, misal Süper Lig'te, veya Türkiye Kupasinda, Selcuk-Melo ikilisinin önünde oynar Emre. Tipik 10 numara olarak degil. Nuri Sahin'in milli takim'da üstlendigi rol'ü, Emre'ye yakistiriyorum. Bu cocuk'ta kesinlikle is var. Yanliz kendisi fizik ve mental olarak 34 mac oynayacak düzeyde degil.

gitsin kiralık mümkünse yurt dışına geliştirsin gelsin . yeterli hiç degil . artisligide cabası .

herif super katki verdi bu sene hala doyumsuz insanlar var

bodrumdan neciple resim koydu diyemi uyuz oldunuz naptiniz anlamadim

altyapidan her cikan adama yildiz olacak gozuyle bakarsaniz hayat zor

arada birde emre gibi ise yarayacak adamlar cikmasi lazim

herif super katki verdi bu sene hala doyumsuz insanlar var

bodrumdan neciple resim koydu diyemi uyuz oldunuz naptiniz anlamadim

altyapidan her cikan adama yildiz olacak gozuyle bakarsaniz hayat zor

arada birde emre gibi ise yarayacak adamlar cikmasi lazim

Emre'yi övmek hata olur bence. Çünkü yaklaşık olarak 459 kat daha iyi oynayan ve verim sağlayan Semih örneği var. Üstelik Emre geçen senede vardı kadroda.

Emre'yi övmek hata olur bence. Çünkü yaklaşık olarak 459 kat daha iyi oynayan ve verim sağlayan Semih örneği var. Üstelik Emre geçen senede vardı kadroda.

yok oyle bi 459 kat iyi oynama

ikisininde cuval dolusu hatalari oldu

ikiside iyi futbolcu

hangisinin isi zor dersen bence emrenin isi zor

birinin rakibi riera engin mengin

digerinin rakibi servet-zan

bu nedenle

emrede oldukca basarilidir benim gozumde

kelle avciligi yapiyorsunuz gibime geliyor

Messi iyi diye Ronaldo kötü demek gibi bişey olmuş bu. Emre de övülür Semih de. Semih daha fazla katkı sağlamış olabilir ama Emre'nin sağladığı katkı küçümsenecek gibi değil.

Semih ve Emre beyler

Zaten iki tane adam altyapidan ,30 tane degil Emreyi beyenmeyecek...

Herkes biliyor ust duzey degil ama arada sabri gibi siratmadi oynadiginda...

Aydinda kac senedir burda ,sorsaniz cr7 oldu bi macta.

Yetenekli ,oyun zekasi var ,fizigi zayif ama oyun zekasi gelistikce,fizigi ikili mucadele icin sorun olmaz, 90 dk. icin olur.

şuanki sistemde bana göre yeri pek yok .

Emre'yi abartıyorsunuz , Aydın Yılmaz çok daha büyük katkı sağladı. Emre bi kaç maç iyi oynadı İBB maçının kurtarıcısı oldu ve onun haricinde sadece gol sevinçlerinda bağırırken gördük kendisini.

Semih'in hataları oldu katılıyorum ama bölgesel risk olarak görevi daha zor olan Emre değil Semih'tir. Semih bi ters vuruş yaptı kendi kalesine attı. Semih formayı söke söke aldı ama Emre'ye formayı Riera verdi.

Abi nasıl aydın Yılmaz daha büyük katkı sağladı allah aşkına ya? Lig+Playoffta 40 maç aydınla oynasaydık sağ kanatta görürdük o zaman Aydın'ın vereceği katkıyı. Emre'nin çok kötü oynadığı maçlar da oldu ama 35 maç, ilk 11 çıkıp hepsinde neredeyse 90 dk oynadı mı, oynadı. Belli bir standartın altına genelde hiç düşmedi, Semih'le beraber hiç hesapta yoklarken direkt ilk 11 oyuncusu oldular, yerli kontenjanını rahatlattılar.

şuanki sistemde bana göre yeri pek yok .

Orası öyle, bana göre de 4-4-2'de oynamasa daha iyi olur. Ama eldeki en iyi adam o.

Emre'yi abartıyorsunuz , Aydın Yılmaz çok daha büyük katkı sağladı. Emre bi kaç maç iyi oynadı İBB maçının kurtarıcısı oldu ve onun haricinde sadece gol sevinçlerinda bağırırken gördük kendisini.

Semih'in hataları oldu katılıyorum ama bölgesel risk olarak görevi daha zor olan Emre değil Semih'tir. Semih bi ters vuruş yaptı kendi kalesine attı. Semih formayı söke söke aldı ama Emre'ye formayı Riera verdi.

Aydın Emre'den fazla katkı falan sağlamadı. Emre son 7-8 hafta form olarak kötüydü belki ama hep belli bi çizgide gitti. Sadece İBB maçında falan performansı tavan yapınca herkes çok şey bekledi. Arena'daki Fenerbahçe maçında yani ilk kez ilk 11 oynadığı maçta da çok iyi bir performansı yoktu ama çok beğenildi. O çizginin altında devam etti genel olarak, ama çok da altında değildi, bunu kabul etmek gerekir.

Bi defa istatistiğe göre değerlendirmemek lazım Emre'nin performansını. Maçta top ayağına geldiğinde orta sahayı rahatlatabiliyordu. Kendine güvenip, topla hareket edebiliyordu. Zaman zaman eli ayağına dolaşsa da çoğu kez müthiş top saklıyor, topla ilerleyebiliyordu. Birçok kez de top kaptı.

Hangi maç tam hatırlamıyorum ama, maçın son 10 dakikasını ofansa fazla çıkmadan geçirdiğimiz bir maçta öylesine rahat top saklıyordu ki. Ne Selçuk, ne Melo o dakikalarda top saklayabiliyordu. Emre topu ayağına aldığında "aha şimdi kaptıracak" dediysem de çok iyi top saklıyordu. Özelliği bu zaten, orta saha oyuncusu Emre...

Semih formayı söke söke almadı. Servet ve Zan sakatlandı da aldı. Emre, Riera hala oynayabilecek konumdayken aldı formayı. Bir daha da çıkarmadı. Çok büyük haksızlık ediyorsun Emre'ye.

@Talha

Semih ,Gökhan ve Servet sakatlandı öyle aldı formayı doğrudur.

Emre nasıl aldı fb maçında formayı ;

1 - Riera formsuzdu

2- Hoca çift forvete döndü Elmander - Baros ikilisini oynattı bu yüzüden Riera'nın kesik yemesi şarttı ve o yüzden Emre mecburen oynatıldı. Muslera-Ujfa-Eboue-Melo-Elmander-Baros ile 6 yabancı sınırı zaten doluyordu. Bunların içerisinde o dönem en formsuz olan Riera'ydı. Ve o gün kazanan ve iyi oynayan takımı bozmak tabiki kötü olurdu. Emre'de iyi oynayan takımda olağan üstü bir iş çıkarmadı açıkçası.

Bu kadar detaya girmeden şöyle diyeyim : Semih artık milli futbolcudur. Serdar Aziz , Ömer Toprak , Egemen , Bekir gibi diğer milli takıma çağrılan stoperlerin içerisinde bile en iyi 2 tanesinden birisi.

Peki ya Emre ?

O zaman Semih formayı aldı da diyemeyiz, onu diyorum ben. Emre de aldı, Semih de aldı.

Emre kendi mevkisinde oynamamasına rağmen Galatasaray'da bu sezon sırıtmadıysa belli bi kalitesi vardır. Ben o kadarını diyeyim.

Sana göre sırıtmamış olabilir , ama bana göre baya sırıtıyordu. Kötü futbolcu demiyorum yanlış algılanmasın ama Galatasaray kalibresinde değil. Semih nasıl şuan ülkenin en iyi 2 stoperinden diyebiliyorsam Emre'yi ilk 10'a bile alamıyorum. Büyük bir potansiyel olduğu aşikar , ama şuan Emre Galatasaray kalibresinde değil.

İnşallah büyük bir kapak takar bana ve benim gibi düşünenlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt