#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

2 sene içinde kadronun vazgeçilmezleri arasına girer. müthiş bir yetenek. oyuna girdiğinde cok iyi pas ceviriyoruz. bu sene oyun sıkıstıgında ortasaha yada kanatlarda oyuna girip güzel işler cıkarır.

1 maçta nasıl değişmiş hemen yorumlar nasıl insanlarsınız merak ediyorum cidden en kötü oynadığı dönemde bile kumaşı iyi aşırı üzerine gidiyorsunuz çoçuğun dedik o kadar yok çöpmüş yok bilmemneymiş..

Emre'nin geçen sene tek hatası aşırı top kaybı, yanlış pas yapmasıydı. Fiziğini falan söylemiyorum zaten geliştirmek zorunda..

Eğer pas dağıtımını akıllıca kullanırsa arda'dan çok daha büyük bir yıldız olma potansiyeli var kendisinde..

Arda'dan en büyük farkı ve özelliği ise topa müthiş vuruyor..

potansiyeli olduğu söylemek için aynştayn olmaya gerek yok çok çalışması lazım büyük topçu olması için

Begendim, iyi isler yapiyor. Yuksek yerden talimat almis; "al gulum ver gulum yok, risk alip oyna, dikine oyna."

Boyle devam etmesi dilegiyle :ka21:

Fatih Terim geldiğinden beri inanılmaz bir gelişim içinde. Nazar değmesin.

Fiziğini geliştirse Selçuğun yanında müthiş olur ama calısmıyor herhalde.

Emre Çolak gerçekten büyük futbolcu çok yetenekli ortasahanın herhangi biryerinde mutlaka yer almalı.

Coentrao tarzı çok iyi bir sol bek ışığı görüyorum Emre'de.. hadi bakalım hayırlısı artık...

Emre anlayamıyorum topu ayağında istediği gibi yönlendirebiliyor ama mental olarak sorun yaşıyo sanırım çünkü topu ayağında çok fazla tutuyor kendi etrafında dönüyor.Güzel birşeyler yapmak istiyor ama sonunda sıçıyor.Oyun zekasını geliştirirse Ardadan daha iyi bir futbolcu olacağına inanıyorum.

Fiziksel anlamda biraz güçlenmiş. İlk 20 dakika iyi olsada geri kalan dakikalarda çok kötüydü.

iyi oynadı,geçen sene bıraktığı yerde değil,onun üstüne çıkmaya çalıştığını görebildim bu da ilersi için sevindirdi beni..

emre bu camianın çocuğudur,her zaman sahip çıkmalıyız emre'ye,çalışıyor adam üstüne koyabilmek için.

teknik bir oyuncu ama ya ayak/göz koordinasyonu zayif veya ayagi iyi degil. yaptigi pas hatalari olacak is degil. ilk 11 de oynamasi bana göre imkansiz.

Yas gecti ama cok merak ediyorum soyle 3-4 kez Galatasarayda antremana ciksam siritirmiydim acaba? Zannetmiyorum, yada tvden/staddan cok basit gozukuyo bazi seyler..

Malesef...

Bu cocuk biraz yuklense Shaqiri gibi kas yapip ayagi yere saglam bassa.. Shaqiriden iyi olur ama fizigi

Gercekten berbat, vitaminsiz gibi bisey..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt