#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

Fizik olarak çok güçsüz gözüküyor.. sanırım Rijkaard bu yüzden de bu yıl A2 takıma gönderdi.. ama çok iyi bir kumaşı var gelişip mutlaka oynayacaktır.

YouTube - Arda Turan hayat hikayesi

3:04 - 3:15

Emre Çolak , Arda Turan la bulusuyor.. Heralde bi yeriye gidecekler.. Aralari pek bi samimi.. Umarim Emre Çolak Arda gibi büyük bir futbolcu olur..

Gelecek Sezon 66 numara giyse nasil olur acaba?

emre emre emre tek kelimeyle emre :D

mükemmel bi topcu gecen gün u19 almanya - türkiye macinda seyrettim 2-1 kazandik

almanlari tek basina yendi adeta o kadar bitirici paslar atti ki önde bi baros yada nonda olsaydi almanlar tarihi fark yerlerdi bizden

alman spiker emre yi öve öve bitiremedi

insallah bu cocukun gelecegini galatasaray kulubu cok iyi degerlendirir gelecekte en önemli oyunucumuz olmaya aday

Almanya macinda ikinci yari oyuna girdi ve cok keyif verdi. Alman spikerinde gozune carpti ve ovdu Emreyi. Fakat Emrenin fizik gucu yetersiz. Eger bunu gelistirebilirse, yeni bir Hagimiz bile olabilir

Almanya macini bende izledim. cok iyi calim atiyor ve oyun zekasi yüksek. ama bu cocuk israrla yanlis yerde oynatiliyor. ne sol kanat ne de 10 numara..bence bu cocuk David Silva tarzinda bir oyuncu ve sag kanatta ice kat ederek oynamali. nacizane görüsüm.

özeti varmı macın???

Almanya macini bende izledim. cok iyi calim atiyor ve oyun zekasi yüksek. ama bu cocuk israrla yanlis yerde oynatiliyor. ne sol kanat ne de 10 numara..bence bu cocuk David Silva tarzinda bir oyuncu ve sag kanatta ice kat ederek oynamali. nacizane görüsüm.

Çirt yönlü orta saha olarak oynatılmalı. Ki öyle oynatılıyor zaten.

---Linderoth---

-Elano---Emre-

Keita-Baros-Arda

İyi olurdu. :)

Hazırlık kampında çok iyi işler çıkardı.Gerçekten yetenekli oyuncu.Hayal kırıklığı yaşamamak için sakın ola beklentileri yüksek tutmayalım. Gençlerimize güvenelim ve onlarda kendilerine gelecek fırsatları iyi değerlendirmeli.

---Linderoth---

-Elano---Emre-

Keita-Baros-Arda

İyi olurdu. :)

Hazırlık kampında çok iyi işler çıkardı.Gerçekten yetenekli oyuncu.Hayal kırıklığı yaşamamak için sakın ola beklentileri yüksek tutmayalım. Gençlerimize güvenelim ve onlarda kendilerine gelecek fırsatları iyi değerlendirmeli.

Paf takımda pişsin biraz daha. Fizik gücünü arttırsın. Yavaş Yavaş girer A takıma Emre-Serdar-Berkin

Emre-Serdar seneye rotasyonlu oynarlar diye düşünüyrum aynı bu sene Aydın gibi.

İyi değerlendirir ve ispatlarlarsa kendilerini, ondan sonraki sene kadro böyle olur heralde yani 2 sene sonra (transfer olmadan ve Arda gitti diye düsünürsek);

---Linderoth--

-Elano---Emre-

Keita-Baros-Serdar

Bildiğin sistem oyuncuları hepsi :D

ki Baros yerine iyi bi forvet olabilir FR isteğine göre, Linde. yerine kesin birisi gelir. Keita,Elano felan kalırlar zaten sözleşme bitene kadar. Belki uzatırlarda belli olmaz :).

Bakalım neler olacak .............. :)

Emre'nin henuz A takima alinmamasinin tek sebebinin fiziksel yetersizlik oldugunu dusunuyorum. Su an A2'de A takim seviyesinde oynayan iki oyuncu var: Emre Colak ve Serdar.

Berkin onlarin onunde hat da cunku fizik da var onda

Berkin'in yaşı küçük sanırım.

Emre a2 maçlarında oynuyor mu?

Renktaşlar Resmi sitemizde A2 Kadrosunda Emre Çolağın ismi veya resmi bulunmuyor?? Çok garip.. :(

Nasıl bulunmuyor yahu? Ben niye görüyorum onu orada?

Emre, Emirhan ve Sinan fotoğraf çekimleri yapılırken milli maça gitmişlerdi sanırım.o sebepten dolayı fotoğrafları yeni koyuldu ancak eski fotoğrafları...bu arada sinan'ın eski fotoğrafı bile hala konulmadı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt