#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #17 Emre Çolak

emre en fazla 2 maç üst üste oynar baros gibi kuvvetli biri bile bu ligde zor oynuyor kendini kuvvetlendirmesi lazım

Nedense bu cocuktan birsey olmaz gibi geliyor bana ama insallah yanilirim.

Emre Çolak Galatasaray'ın yetiştirdiği gerçek Emre olacaktır. O şu an altyapıdaki potansiyeli en yüksek oyuncumuz.

Potansiyel fışkırıyor resmen Hayri Başkan yapma :o

Valla bana henuz fiskirtmadi kankham. :o

Izledigim gencler arasinda acik ara en yeteneklisi ama fazla gucsuz gibi sanki, Oguz da boyleydi. Insallah Oguz gibi olmaz sonu.

Emre Çolak ikinci yarıda A Takım kadrosuna alınmalı. Barış ve Ayhan'dan daha kötü oynamaz. Sonrdan oyuna girerek tecrübesini artırır. Avrupa'da bu yaştaki oyunculara şans tanınıyor.

haklısında avrupada bu yaşa gelene kadar fizik olarak hazır oluyor bizim kasap dolu ligimizde bu fizikle futbol hayatı çabuk biter

emre colak a2 maclarinda ilk yarida 2 kirmizi kart gormus biri galiba bjk macinda rakibe kafa atmis bu yasta boyle ise ileride vahki vah biraz sakin olsun

Valla bana henuz fiskirtmadi kankham. :o

Izledigim gencler arasinda acik ara en yeteneklisi ama fazla gucsuz gibi sanki, Oguz da boyleydi. Insallah Oguz gibi olmaz sonu.

Evet gerçekten de çok güçsüz. Ligimizde ki kasaplar param parça ederler bu çocuğu.

Haydi Emre göster kendini kampta gördüm kendisini inşallah Emre, Berkin ve Cem Sultan sürekli A takımda kalırlar..

emre çolak bizim en iyi ortasaha oyuncumuz olucak olmazsa olmazlarından olucak bu çocuk süper yetenek valla cem sultanda forvet olucak uçucass valla

Bu arada Oğuz dedinizde aklıma geldi:Hani her genç futbolcu için verin İ.B.B ye Abdullah Avcı onu yetiştirsin bir sene sonra yıldız olur deniyor ya ne oldu Oğuza verdiler İ.B.B ye abdullah avcı onu yıldız mı yaptı?Nerde?

Bu arada Oğuz dedinizde aklıma geldi:Hani her genç futbolcu için verin İ.B.B ye Abdullah Avcı onu yetiştirsin bir sene sonra yıldız olur deniyor ya ne oldu Oğuza verdiler İ.B.B ye abdullah avcı onu yıldız mı yaptı?Nerde?

Abdullah Avci sihirbaz mi? Suc onun mu oluyor eger Oguz yeterli gelisimi gostermezse mantiga bak........

Emre Çolak'ın şu an oynamamasının en büyük nedeni saha içi disiplinsizliği. Keita gibi takımın en önemli oyuncularından birinin gereksiz kırmızı kartına, 3-4 maç ceza kesen Rijkaard, Emre'yi bu haliyle oynatmaz.

Jan Derks faktörü de burada girecek zaten devreye. Sadece fiziksel, teknik özellikleri değil mental konularda da yardımcı olacak oyunculara.

Emre Çolak'ın tam anlamıyla hazır olması için bana göre en az 2 sene daha var. Bir sene kiralık oynar, ondan sonraki sene yavaş yavaş 11.

Tabi kendi elinde bu durum.

Komik sizsiniz.Abdullah Avcı madem sihirbaz değil Aydını verelim oraya kiraya diyenlere söyleyin bu lafları bana değil.Aydından ne köy olur ne kasaba.Onu demeye çalışıyorum.

Komik sizsiniz.Abdullah Avcı madem sihirbaz değil Aydını verelim oraya kiraya diyenlere söyleyin bu lafları bana değil.Aydından ne köy olur ne kasaba.Onu demeye çalışıyorum.

ben aydından daha gencim beni alıp koysunlar takıma, o kadar şans versinler yemin ediyorum daha çok gelişim gösteriririm..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt