Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nedense bu cocuktan birsey olmaz gibi geliyor bana ama insallah yanilirim.
Nedense bu cocuktan birsey olmaz gibi geliyor bana ama insallah yanilirim.
Emre Çolak ikinci yarıda A Takım kadrosuna alınmalı. Barış ve Ayhan'dan daha kötü oynamaz. Sonrdan oyuna girerek tecrübesini artırır. Avrupa'da bu yaştaki oyunculara şans tanınıyor.
Valla bana henuz fiskirtmadi kankham.![]()
Izledigim gencler arasinda acik ara en yeteneklisi ama fazla gucsuz gibi sanki, Oguz da boyleydi. Insallah Oguz gibi olmaz sonu.
Bu arada Oğuz dedinizde aklıma geldi:Hani her genç futbolcu için verin İ.B.B ye Abdullah Avcı onu yetiştirsin bir sene sonra yıldız olur deniyor ya ne oldu Oğuza verdiler İ.B.B ye abdullah avcı onu yıldız mı yaptı?Nerde?
Bu arada Oğuz dedinizde aklıma geldi:Hani her genç futbolcu için verin İ.B.B ye Abdullah Avcı onu yetiştirsin bir sene sonra yıldız olur deniyor ya ne oldu Oğuza verdiler İ.B.B ye abdullah avcı onu yıldız mı yaptı?Nerde?
Komik sizsiniz.Abdullah Avcı madem sihirbaz değil Aydını verelim oraya kiraya diyenlere söyleyin bu lafları bana değil.Aydından ne köy olur ne kasaba.Onu demeye çalışıyorum.
Komik sizsiniz.Abdullah Avcı madem sihirbaz değil Aydını verelim oraya kiraya diyenlere söyleyin bu lafları bana değil.Aydından ne köy olur ne kasaba.Onu demeye çalışıyorum.