#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #25 Emre Çolak

fizik olarak yetersiz, ama kornerleri inanilmaz nokta paslarida Elano 1 Emre 2

1-2 ay fizik geliştirme, kondisyon yükleme çalışmalarının ardından beni sahaya sürün, daha iyi oynarım. Bu haldeyken, ancak Orduspor'da oynar Emre Çolak. Orada da yedek başlar, sonlara doğru dahil olur oyuna.

Hocam kusura bakma ama çok ağır, gereksiz ve çok yanlış bir yorum. Sana yakıştıramadım.

daha 18'inde vakit var,inşallah arda gibi olur

1-2 ay fizik geliştirme, kondisyon yükleme çalışmalarının ardından beni sahaya sürün, daha iyi oynarım. Bu haldeyken, ancak Orduspor'da oynar Emre Çolak. Orada da yedek başlar, sonlara doğru dahil olur oyuna.

Kendini beğenmişlikten başka birşey değil bu Emre Çolak'ın emeklerine saygısızlık.

iniestanın fiziğini çok mu güçlü ya da krkiç in mesele ayakta kalabiliyor mu

bence o kadar da kötü değil eğer oynamaya devam ederse kondisyonunu 90 dakika kullanmasınıda öğrenir

su an emre arda ile birlikte hucuma zenginlik katan oyuncudur . elano bile onun kadar katkı yapmıyor eğer emreyi takıma bir adapte edersek tekımımız her mac daha fazla pozisyon bulacaktır umarım bizim coach ısrar eder emre de

ben ondan ümitliyim demiyorum onun başaracağından hiç süphe etmiyorum

Emre'nin fiziği hangi pozisyonda zorluk çıkardı ki ona ? Oynadığı maçlarda dikkatle bakıyorum,öyle fiziği karşısında ezildiği birisi çıkmadı,evet fiziği diğer oyunculara göre kötü ama bunu değişik yöntemlerle kapatıyor.Ellerini kollarını çok kullanıyor,daha doğrusu pislik yapıyor,en güzeli. :D

Cok iyi pislik yapiyor hem de, macta top gittikten sonra hizini alamadi bir adama dogru kosarken herifi bildigin itti. Adam da tip tip bakti ama Emre orali bile olmadi.

Cevap: #37 Emre Çolak

Suan 11 oynamasi icin yetersiz Emre. Ama Arda´dan 5 yas kücük oldugunu da unutmayalim:) Onun da zamani gelecek.Rijkaard´in simdiden ona güven duygusunu asilamasi cok güzel.Ilerde faydasini görecektir.Cabaliyor en azindan

Şu an için 11 de olmaması lazım. Ama oyundan alınırken , o klubeye koşusu bu cocuktan adam olur dedirtti bana. Bir gurur ile koşuyordu klubeye .

emre çolak şuanlık GS'nin ilk 11 oyuncusu olamaz hatta 18de. topu ayağında çok tutuyor. sakız gibi yapışıyor topa. ayrıca fiziksel olarakta kendini geliştirmeli.

Fizik yönünden eleştirilmek için çok genç.

Fizik olarak kendini geliştirmeli ve basit oynamayı öğrenmeli işte o zaman Türk Futbolu ikinci bir Emre Belözoğlu kazanmış olur.

Ben Emre'de ışık görüyorum. Bu sezon zaten bizde seneye yarım dönem Süper Lig ekiplerinden birine kiralık giderse Arda'mız gibi olur inşallah.

işte rijkaardn bu ozelligini cok seviyorum.Oley be adam ilk 11 de :D pardon cocuk :D

antalya maçında oyuna girmesini bekledim oyunu toplarlıycak elemandı o bilinçsiz orta sahaya elano girdi biraz düzeldi emre girse tam düzelicekti

Takim oturunca ve kendisi guclenince cok daha faydali olucak ama su anda ancak ikinci yarilarda maca girerek faydali olabilir.

bu haliyle hiç bir şey olmaz, önce ağırık falan calışsın kuvvetlensin yoksa oda yok olup gidecek...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt