#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #37 Emre Çolak

antalya maçında oyuna girmesini bekledim oyunu toplarlıycak elemandı o bilinçsiz orta sahaya elano girdi biraz düzeldi emre girse tam düzelicekti

unutmayalim Neeskens in verdigi bir demecte bu genc oyunculari henuz fazla stresse atmadan oyuna ilave etmeliyiz.

Zamaninda ligin sertligine ve temposuna alisir yeri gelince maci kurtaran da olur yeri geldiginde ilk onbirde baslayan olur.

Fiziki olarak yükleme yapılmalı. Denizli maçında girdiği ikili mücadelelerin çoğunu kaybetti.

Anladık yahu bu adam fiziğini geliştirmek zorunda. Herkes de belirtmese olmuyor. Bence "#37 Emre Çolak" başlığını

"#37 Emre Çolak (Fiziğini geliştirmesi lazım)" şeklinde değiştirelim de kimse yorulmasın...

Yetenekli çocuk topa dokunuşundan belli olur,Emre'de fazlasıyla potansiyel var.

aslanim benimmmmmmmmmm

golü atamadin yinede canin sagolsun aynen böyle devam et sen.

Ah be emre topu kaldırsan şimdi kahramandın nese her işte bi hayır vardır sonun aydın gibi olurdu belki

Kalecinin gelişinden korktu ASLANIM BENİM.Olsun daha çok goller atacaksın.Canın sağolsun.

Topu havaya kaldırsa klas bir hamleyle goldü ama acemiliğine verdim,olsun genç bunlar hatalar olacaktır.

O golü atabilse ne Dos Santos tartışılacaktı ne Arda.

Olmadı işte, sağlık olsun.

Biraz daha fazla oyunda kalsa fark yaratabilirdi.Olmadı sizin de dediğiniz gibi.Olsun bize daha ne maçlar kazandırır Emre.

Demoralize olmasına gerek yok , zira sorumluluk almak isteyen cesur bir oyuncu, ve çok yetenekli

o golu atsa super olacakti 3 puani getiren golu atmis olacakti ama olsun daha cok goller atacak boyle yavas yavas takima isitilmali

O golü atıp Aydın gibi olacağına kaçırsın ama eksiklerini gidererek en azından karşı yaka da oynayan adaşı gibi oynasın yeter,ama karekteri onun gibi olmasın.

O golü atabilse ne Dos Santos tartışılacaktı ne Arda.

Olmadı işte, sağlık olsun.

O golü atsa;

-Galatasaray muhteşem ötesi bir top oynadı, 420 civarı pas ile rakibi ezdi, rakip ise 170 pasta felan kaldı.

-Elano çok topla buluşmamasına rağmen buluştuğu zaman çok iyiydi. Hele asisti harikaydı.

-Gio daha alışma döneminde, olsun, daha iyisi kesinlikle olacaktır.

-Arda forvette oynamasına rağmen pres yaptı, solda veya sağda oynasa süper oynayacağından şüphem bile yok !

-Emre inanılmazsın, o nasıl bir goldür öyle helal olsun bu yaşta takımı sırtladın, inşallah süper bir yıldız olacaksın.

...gibi yorumlar olacaktı %90. Ama bakıyoruz, Galatasaray iyi top oynadı diyenlerin sayısı az olmamasına rağmen genele ulaşmadı. Elano'ya sallayan sallayana zaten. Gio'ya fos diyenler bir hayli çoğunlukta...

Ama kaliteli adam kendini belli eder 18 yaşında da olsa, 16 yaşında da olsa. Emre kendini fazlasıyla belli ediyor. Oyuna girdiği an pozisyona girdi, tecrübesizliğine veriyorum. Rijkaard bir yıldız daha çıkarıyor ! Bekleyelim, görelim...

Giovani Dos Santos'ta ilk yarıda benzer pozisyona girdi çaprazdan,Gio'da atabilirdi ama pas hızlı geldi...

Çok isterdim emrenin o golü atıp maçı kurtarmasını nasip değilmiş yapacak bişey yok.

Böylesine rezil bir maçta son 5 dakika oyuna girmesini yadırgadım.rakip 10 kişi kalmış 25 dakika boyunca eksik oynayacak,rijkaard gidipte barış'ı alıyor oyuna.inanamadım orada gerçekten.emre'yi alsa orada hücum gücümüz daha çok olacaktı ve daha çok pozisyona girebilme imkanı olacaktı.nedeni ise forvetlerin yapması gerkeeni yaptı girdiği pozisyonda.top alıp vererek hem kendi özelliğini gösterdi hem de savunmanın arkasına süpriz bir şekilde sarkarak gol pozisyonuna girdi.daha erken girse oyuna daha farklı şeyler yapabilirdi belki de.umutluyum bu çocuktan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt