#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #37 Emre Çolak

Eyvallah gölünü atti süper yetenek, ama capuk simaran birisi hemen artist harektlere baslamis, kac defa topuk pasi denemesi yapti uyuz etti beni.

İyi oyuncu olurmu olmazmı bilemiyeceğim ama arda'dan daha yetenekli emre...

Arda'dan daha yetenkli demek bence dogru degil teknik kapasiteleri asagi yukari ayni seviyede ama Emre daha kivrak ve cabuk bir oyuncu oldugu icin daha yetenekliymiscesine bir izlenim veriyor. Ha tabi duran top konusunda Emre daha iyi orasi da bir gercek.

Barca'nın Pedro'su , bizim Emre Çolak :) Benzetiyorum biraz ben.

Ya bırakın Arda'dan neresi yetenekli adamın..2 gol attı kral yaptınız adamı. Sakatlar dönünce bir daha zor forma şansı bulur. Önünde 1,5-2 ay gibi bir süre var. Her oyunda olduğu süre içerisinde şimdikinden çok daha iyi performans göstermek zorunda. Fiziğini de geliştirmek zorunda yoksa kaybolur gider. Örnek çok etrafında. Tabii ki büyük bir yıldız da olabilir ama önünde çok uzun bir yol var...

Top kontrolü ve topla kendine güveni inanılmaz. Sarp'ta onun tekniğinin yarısı olsa ben bile beğenebilirdim onu(Sarp'ı) mesela. Benim için en önemli kriter olan topa güzel dokunuş bu adamda var gerisi fiziğini geliştirmesine kalmış diyebiliriz

Ya bırakın Arda'dan neresi yetenekli adamın..2 gol attı kral yaptınız adamı. Sakatlar dönünce bir daha zor forma şansı bulur. Önünde 1,5-2 ay gibi bir süre var. Her oyunda olduğu süre içerisinde şimdikinden çok daha iyi performans göstermek zorunda. Fiziğini de geliştirmek zorunda yoksa kaybolur gider. Örnek çok etrafında. Tabii ki büyük bir yıldız da olabilir ama önünde çok uzun bir yol var...

Dedigin dogru da Hakan'cim fizigini gelistirmek icin zaten ekstra antremanlar yapiyor daha ne yapsin? Calismiyor degil ki Emre'de. Bir oyuncuyu potansiyel onemli oyuncu yapicak ana unsur nedir teknik kapasitesidir ole degil mi? Her mac daha iyi oynamasini beklemek de sakincali cunku genc tecrubesiz yeterli zihinsel ozellikler su anda mevcut degil ancak oynarak giderilicek seyler bunlar.

Arda'dan daha yetenkli demek bence dogru degil teknik kapasiteleri asagi yukari ayni seviyede ama Emre daha kivrak ve cabuk bir oyuncu oldugu icin daha yetenekliymiscesine bir izlenim veriyor. Ha tabi duran top konusunda Emre daha iyi orasi da bir gercek.

Arda'dan daha yetenekli çünkü daha iyi şut çekiyor,Ayağı daha yumuşak(Solak) ve arda gibi yalnızca çalıştığı çalımları atmıyor.Yani o anda birşeyler uydurup adamı geçebiliyor.

Sen iki maç izlemiş olabilirsin ama ben paf maçlarındanda biliyorum.Bana sadece frikiği bırak hani canerin ilk yarıda ve direktendönen bir şutu varya? Arda'nın bir tane öyle şutunu gösresene bana... Bir oyuncu çok yetenekli ama şut çekemiyor? Bence pek mantıklı değil bu...

Dedigin dogru da Hakan'cim fizigini gelistirmek icin zaten ekstra antremanlar yapiyor daha ne yapsin? Calismiyor degil ki Emre'de. Bir oyuncuyu potansiyel onemli oyuncu yapicak ana unsur nedir teknik kapasitesidir ole degil mi? Her mac daha iyi oynamasini beklemek de sakincali cunku genc tecrubesiz yeterli zihinsel ozellikler su anda mevcut degil ancak oynarak giderilicek seyler bunlar.

Öyle de Conti'cim o fizik geliştir geliştir bitmez. 3 sene salondan çıkmasın gerekirse..:D Bir oyuncuyu potansiyel önemli yapacak ana unsur teknik değildir sayın Conti. Teknikle olmaz her şey. Akıllı olsun yani oyun zekası olsun daha önemli ve evet bu Emre Çolakta fazlasıyla var Dedric'ciğim. Öpüyorum..:p

Emre Çolak takıma alışıyor. Emre dünya yıldızı olacak yetenek ve teknik var.

Arda'dan daha yetenekli çünkü daha iyi şut çekiyor,Ayağı daha yumuşak(Solak) ve arda gibi yalnızca çalıştığı çalımları atmıyor.Yani o anda birşeyler uydurup adamı geçebiliyor.

Sadece sut cekmek ile futbolcu olunmuyor Arda'yi biraz fazla kucumsuyorsun sende... Saf futbol yetenegini bir oyuncunun teknigi belirler ama her oyuncu bunu farkli kullanir. Ever Arda'nin sutlari iyi degil bu konuda kendisini gerektigi sekilde gelistirememis olabilir ama gecen haftalarda Denizli macindaki attigi calimi da aticak dunya da cok az futbolcu vardir. Emre cok cok yetenkli bir genc arkadasimiz ama Arda ile kiyaslanmasi icin daha cok yolu var ki kiyaslamak bence yanlis ikis farkli oyuncular ve farkli sekillerde degerlendirimeliler ama bunun icin bile daha henuz cok erken hele bir durun yahu Emre daha yeni cikti A takim seviyesine.

Bir de Dedric sen teee Amerikalar'dan nasıl takip ediyorsun kimin ne antrenmanı yaptığını?:)

1 gol attı 2 gollük hata yaptı.

Bence Emre Çolak'ı böyle bir maçta almak büyük riskti.

Hem Emre'nin futbolu için

hemde kupadan elendiğimiz için.

Oyuncularımız herşeyi yaptılar ama maalesef olmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt