#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

Emreye laf edenlerin hepsinin maçları izlemediğini yada gözlerinin görmediğini düsünüyorum. Emre bu takımın 1 numarası. Zamanında Arda'ya laf ettiniz çocuğu bizden uzaklaştırdınız. Ama Emre'yi uzaklastırmanıza izin vermicem. Emre bu takımın 1 Numarasıdır.

Emreye laf edenlerin hepsinin maçları izlemediğini yada gözlerinin görmediğini düsünüyorum. Emre bu takımın 1 numarası. Zamanında Arda'ya laf ettiniz çocuğu bizden uzaklaştırdınız. Ama Emre'yi uzaklastırmanıza izin vermicem. Emre bu takımın 1 Numarasıdır.

puahahahah lutfen saka yapiyorum de.

Ön direğe orta açması gerekirken arkaya, arka direğe orta açması gerekirken öne orta açıyo. Bunu öğrenirse iş yapar gibi :o

Ağır mental sorunu var bu oğlanın rakip ceza sahasına yakın yerlerde ne yapacağını bilmiyor. Sonra manasız, saçma sapan işler yapıyor. :o

Aydın gibi olur buda. Genç Emre diye söyleyip dururuz. İlerleme olmaz bundan boş futbolcu.

Suya çalım atan futbolcu

mertan'a verilseydi emreye verilen şans çok farklı olabilirdi

Emre zaten ilk 15 dakika oynayamasın oyundan bariz düşüyor dirayeti sıfır ve gelişeceğini sanmıyorum..

Bire bir kalinca cizgiden calim atmasini ogrenmesi lazim.her top geldiginde soldan ya orta sahaya daliyor ya da bekle pas alisverisi.tamam riera yla falan iyi yapiyor pas olayini da onun disinda cok iceri giriyor ya kanat dedigin iyi kotu cizgiye iner.ozan ipek bile daha iyi kanat sundan

Ya Calimi bosver sin, Dribbling ler pek fena degil, ama zamanlamasi okadar kötü ki...

- 360 derece dönüslerini biraksin

- hizli oynasin

- kisa ve cabuk oynasin

- 50 kilo su iglen omuz omuza mücadelleri agrayip girmesin

- kornerleri elle me

- freekick leri de

- sakatlansin

- oynamasin

- biz de bi rahat edelim

bu sezon 9 maç 0 gol 1 asist

toplamda 65 maç 4 gol 7 asist ( 2009 dan bu yana Galatasaray performansı)

u-20 milli takım performansı 12 maç 1 gol 1 asist

siz buna kendini ispat etti diyorsanız ben bişey demiyorum zaten bu istatistikler en iyimser değerlendirmeyle vasatın altı

bak sallamıyorum 100 maç 50 gol 13 yaş maçlarında atılmış golleri falan

link veriyim iyice incelemek istersen

Emre Colak - Performans bilgileri - transfermarkt.tr

4.500.000 Euro değer biçmişler hemen satalım lan veren varsa.

Bal yapmayan ari. Zaman zaman faydali olan bir oyuncu ancak Galatasaray icin henüz yeterli degil bana göre.

Şunu net olarak anladım , henüz yeterli düzeyde değil , tecrübesiz ve fizik olarak yetersiz kalıyor , oyuna girecekse skoru aldıktan sonra , rahatladıktan sonra girsin.

Alt yapıdan adam gelsin diye çırpınırız sürekli gelincede gelişmesi için sabretmeyiz 2 maç kötü oynadımı laf ederiz ne güzel iş ...

Burda Emre ye yükleneceğinize Terim e yüklenin kardeşim..Bu adamdan kanat oyuncusu olmaz..Ha gerçi oyuncu da olmaz ya en azından kanat olmaz..

Kanat oyuncusu olmadigi bir gercek ama kardesim orada burada fingirdesip GS'de oynuyorum diye hava basacagina biraz agirlik basip fizigini gelistir, hem takima hem vatana hayrin olacak.

Nerdeyse 5 yildir A takimda, üflesen ucacak.

Ulan hic Tusubasa'ya da mi bakmadin. Adamlarin yurt disina ciktiginda ilk yaptiklari is fizik-kondisyon calismakti.

Bari en azindan bacaklarini gelistir. Paslarin, ortalarin, sutlarin kiz gibi.

Kendi ekseni etrafında sürekli dönmekten vazgeçmeli.Kornerleri veya duran topları kesinlikle ellememeli.Arada falan bi tane korner atacaksada topa son gücüyle vurmalı ki ön direğe gitmesin top.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt