#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #52 Emre Çolak

aşırı özgüven var ulan ne güzel indirmişsin ne diye vuruyon cezasahası adam kaynıyor sal birinin önüne

Atılan pasları hemen yanından yavaş yavaş taca çıkarken çok zekice seyrederek ve orta sahadan kaleye vurarak yine müthiş futbol zekasından kesitler sundu. :tiphat:

Suç Emre'de değil onu sahaya süren de. Kapanan takımı, Emre gibi futbol zekası düşük bir adamla açmayı planlıyordu herhalde.

Hamit isliklanirken, bu arkadas oyuna girerken alkislandi. .lol.

beyin yok, ilk girdigi hamlede belliydi, top havada emre hemen pas verecegine topu indirmeye calisiyor ki, topla dribbling yapsin, hey ben senin futbolcu yapaninda...

Kaç kere küfür yazdım ve sildim.

Sonra düşündüm ki bu herif için banlanmaya değmez !

yaw bu adamdan daha ne bekliyoruz böyle sıkıntılı maclarda oyuna alıyoruz. yok 3-4 fark atarız girsin biraz tecrübe kazansın

90 .dakiakada 4 kişi gole giderken o topa vurdunya dahada bir şey demem ,sende futbol zekasını geçtim, asgari geçinecek kadar da zeka yok yiğidim hayatta başarılar....

fatih terimin torpillisi yeter artık yeter kenarda yekta var hoca?

Gecen sezon baya iyi maclar cikadri. Sampiyon Takimin önemli bi parcasiydi.

Bu yasda, illeriye gitmeye, gelisdiremye gideceen, GERi GITDI performans olarak...

senden kurtulmanin bir yolu olmali , acaba mactan once yemegine musil falan mi atsak

Galatasaray gibi bir takıma yakışmayan bi futbolcu daha.

Orada ofsayt halinde bulunan Burak'a topu attı ya tamamdır benim için.Dedim bu adam zekası yok diye.O sessiz sinemada aşikar ortaya çıktı, oysa umutluydum bunun için:asd:

Arkadaşlar adamı Milan istiyormuş:(Yorum yaparken dikkat edin.:cool::cool:(Patoyla takas.)

Bir de dün kötü oynadı ama bu adama sallamak alışkanlık olmuş.30dk kötü oynadı.Mesela Selçuk sene başından beri(1-2maç dışında) kötü.Emre'nin futbolu gün geçtikçe kötüye gidiyor.Böyle giderse kadroda yer bulamayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt