#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zayıf takımlara karşı Sneijder'i dinlendirmek istediğimiz maçlarda onun yerinde oynayabilir.

Onun dışında başka bölgede oynamasın mümkünse.

Bu kadar istikrarsiz olma diyecegim ama sen de haklisin. 'Agzimla kus tutsam da Hamit agabeyim oynayacak' mentalitesini yerlestirdiler beyninin icine.

22 yaşında hiçbir eksik yönünü geliştiremedi emreyi bekleyemeyiz onun aldığı şansı alıp değerlendirecek başka futbolcular arama zamanı geldi.

Tamam ama Hamitin aldığı süreyi hakediyo en azından 3 5 maç 11 çıkmalı denenmeli yada yerine oyuncu transfer edilcekse yiğit gökoğlan culıo gibi biri olmamalı

Bu kadar istikrarsiz olma diyecegim ama sen de haklisin. 'Agzimla kus tutsam da Hamit agabeyim oynayacak' mentalitesini yerlestirdiler beyninin icine.

Emrenin pozisyonu degil Hamit'in oynadigi yer. Ben de Emre'nin o bölgede denenmesinden yanaydim ama her macla bu yorumumdan soguyorum. Emre icin herhalde daha hic oynanmamis bir pozisyon üretmememiz lazim. Nereye koysan siritiyor. Takim oyunumuz üstün olsa derim bi mac serbest oynasin orta sahada. Ama Hamit oldu mu zaten bir adam eksik oynuyoruz gibi geliyor insana. Vallah Emrenin bu takimda direk oynayacak oyuncu konumuna gelmesi cok zor.

Valla iyidir kötüdür demeyeceğim ama bizim seviyemizde olmadığı artık belli oldu bence Akhisar'ın kadro yapısına filan gerçekten uyar hem kendi adına hem bizim adımıza iyi olur.

burada hazırlık maçlarından sonra yazdım bir cacık olmaz diye. o zaman savunanlar vardı yok bugün iyiydi felan diye. olum yıllardır futbol izliyoruz biz çok şükür adam olacak çocuktan da anlarız.

geçen senin ortalarından bu seneye kadar söylüyorum. bu çocuktan cacık olmaz. yüzüne baksan bile anlarsın bunu.

Emrenin pozisyonu degil Hamit'in oynadigi yer. Ben de Emre'nin o bölgede denenmesinden yanaydim ama her macla bu yorumumdan soguyorum. Emre icin herhalde daha hic oynanmamis bir pozisyon üretmememiz lazim. Nereye koysan siritiyor. Takim oyunumuz üstün olsa derim bi mac serbest oynasin orta sahada. Ama Hamit oldu mu zaten bir adam eksik oynuyoruz gibi geliyor insana. Vallah Emrenin bu takimda direk oynayacak oyuncu konumuna gelmesi cok zor.

Mevcut sistemde, Hamit sag ic olarak oynuyor ve sag cizgiye dogru gerektiginde deplase oluyor. Zamaninda Umit Davala ve Okan'in oynadigi pozisyon gibi. Emre de bu pozisyonda oynar. Ancak, Emre'ye gelmeden takimin kilit ismi Engin'e bu kadronun ilk 11'inde yer acilmali. Zira takim rakipleri isirmiyor ve ikinci toplarin tamamini rakibe birakiyor. Iste bu yuzden Engin bir elzemdir mevcut konumda.

terim geldiğinden beri oynuyor geçen yıl artık onunda sabrı kalmadı sanırım bence kiralık yollanmalı oynayacağı bir klübe kendini geliştirirse döner

Arda gitti Manisaya. Gerisini biliyoruz,takimin yildiziydi orada, ama burada hoca da cok önemli. O zamanlar Ersun Yanal calistiriyordu Manisayi ve Selcuk Inan da vardi o takimda Ardanin gittigi sene. Ersun hoca sever genc yetenekli oyunculari ama artik Fenere geldi ve isi bitti bence. Fenere gidenin kani degisiyor,kim ne derse desin benim gözümde bu böyle ve hic bir zaman degismeyecek. Ertugrul ve Tolunay hoca da sever genc oyunculari.Unutmayalim Bursa sampiyon oldugunda bu takimda Sercan,Volkan önemli oyunculardi. Emre kiralanacaksa bence dogru secim iki takim vardir, ya Eskisehir ya da Karabük. Bilmiyorum bizim tanidigimiz hocalar da var Hamza veya Ugur hoca gibi. Eminim Hamza hoca Fatih Terimle görüsüyordur tabi simdi birde görev arkadaslari olduklarina göre hep dialogta olurlar.

Yaşı olmuş 22 halen parlayacak .

Oğuzhan'ın,Salih'in,Alper'in adı yokken Emre Çolak vardı hepsi kendini bu denli geliştirirken bu geriye gitti yeteneksiz değil yeteneği var ama kullanamıyor.

Yollayalım artık.

Herkes u cocuga bk atiyor selçuğu. Yernde goze hos gelen bi futbol oynuyo . Enazindan genc hatasi affedilmeli

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

1231181_540186889381064_1111689464_n.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt