Rıza Turhan
Yeni Üye
- 26 Ağustos 2013
- 22
- 0
- 691
22 yaşında ne geleceği![]()
Takımın yaş ortalaması 29 22 yaşındaki malesef genç oluyo bizim için hem en az 10 senesi var onunde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
22 yaşında ne geleceği![]()
Takımın yaş ortalaması 29 22 yaşındaki malesef genç oluyo bizim için hem en az 10 senesi var onunde
22 yaşında hiçbir eksik yönünü geliştiremedi emreyi bekleyemeyiz onun aldığı şansı alıp değerlendirecek başka futbolcular arama zamanı geldi.
Tamam ama Hamitin aldığı süreyi hakediyo en azından 3 5 maç 11 çıkmalı denenmeli yada yerine oyuncu transfer edilcekse yiğit gökoğlan culıo gibi biri olmamalı
bence ikisi de hak etmiyor. terim ikisinede fazlasıya sans verdi.
Emre çolak kaç tane maçta 11 oynadı? hemen yememek lazım bu çocuğu
Bu kadar istikrarsiz olma diyecegim ama sen de haklisin. 'Agzimla kus tutsam da Hamit agabeyim oynayacak' mentalitesini yerlestirdiler beyninin icine.
Emrenin pozisyonu degil Hamit'in oynadigi yer. Ben de Emre'nin o bölgede denenmesinden yanaydim ama her macla bu yorumumdan soguyorum. Emre icin herhalde daha hic oynanmamis bir pozisyon üretmememiz lazim. Nereye koysan siritiyor. Takim oyunumuz üstün olsa derim bi mac serbest oynasin orta sahada. Ama Hamit oldu mu zaten bir adam eksik oynuyoruz gibi geliyor insana. Vallah Emrenin bu takimda direk oynayacak oyuncu konumuna gelmesi cok zor.
terim geldiğinden beri oynuyor geçen yıl artık onunda sabrı kalmadı sanırım bence kiralık yollanmalı oynayacağı bir klübe kendini geliştirirse döner
konyaya kiralayalım, uğur hocaya emanet edelim