#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yaptigi hareket dogru degil, ancak birikir birikir cikar bir gün bunlar. Orada frustrasyondan kaynaklanan bir hata yapti, bunu yapan ne ilk, ne de son oyuncu.

Emre'den böyle bir şey beklemediğimiz için bu kadar tepki gösterdik belki de.

Kendisini hep savundum burada fakat yaptığı rezalettir hele hele Hamza gibi bir hocaya yapması daha büyük rezalettir.

Umarım dediğin gibi anlık bir patlamadır kendisine yakışanı yapıp özür diler hocasından.

Takım sampiyonluga gidiyo yaptıgı harekete bak.

Senin egonu cekemez takım, akıllı olucaksın ne oynadında artislik yapıyosun. Biraz büyük futbolculardan örnek al sampiyonluga giderken nasıl davranılır diye.

Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre'den böyle bir şey beklemediğimiz için bu kadar tepki gösterdik belki de.

Kendisini hep savundum burada fakat yaptığı rezalettir hele hele Hamza gibi bir hocaya yapması daha büyük rezalettir.

Umarım dediğin gibi anlık bir patlamadır kendisine yakışanı yapıp özür diler hocasından.

Hayatta da bu tür vakalara devamli rastlariz, bazi karakterler vardir öyle, devamli üzerine gelinir, ama hep alttan alir, o alttan aldikca, daha fazla onun üstüne gelinir. Sonunda bir tepki verir, felegin sasar. Özür dileyecektir tabiki, zaten Hamza hoca bunun gibi durumlari Yasin ile tahmin ettigi icin iki üc kere önlemeyi bilmistir. Hamza hocada bizim kadar sasirdi. Bilseydi zaten o büyük elleri ile, avucunun icine alirdi Emre´nin kücük kafasini, ve öperdi.

futbolu sadece tv den izleyenler salamaya baslamis gene. Futbol oynarken sessiz sakin adamlar cirkeflesiyor nabiz 250 ye cikmis adamin icinde kazanma hirsi var bir tepki verecek. Bu olay büyütülmemeli. Futbolcu psikolojisinden anca futbolu oynayanlar anlar.

Verdiği tepkiye pozitif yaklaşmak lazım.

EMRE ÇOLAK ‏@emrecolak1010
Bu akşam oyun adrenaliniyle yaptığım hareketten dolayı Hamza Hoca'dan özür diledim. Oluşan görüntüden ötürü taraftarımızdan da özür dilerim.
221 Retweets 348 Favoriten

:)

Aferin.

Yapması gerekeni yapmış.

Bu hareket yüzünden kızdım, şimdi ki bu hareketi içinde tebrik ediyorum. Şampiyonluğa giderken biraz daha sakin olun, anlayışlı olun. Sen iyi top oynayıp çıkartılırsan taraftar zaten gerekli tepkiyi koyar.

Asist yaptı bu yeter bence. Ligde çoğu oyuncu bu tarz hareketler yapıyor. Belki yaptığı hoş olmayabilir ama genel futbolcu hareketleri bunlar. Önemli olan takıma katkısı.

GT-I9300 Tapatalk

o hareketi zamanında terim'e etseydin ya ? ağzını yüzünü s... verseydi eline.

Ergen diyenlere içten içe kızardım ama harbiden hakkını verdi bu akşam. Ulan hıyar ağası senin o giydiğin formayı alabilmenin, oynadığın statta maç izleyebilmenin hayalini kuran milyonlarca akranın var sen o formayı temsil edecek kadar şanslı olmuşun bir şekilde hocan seni oyundan alıyor diye şampiyonluğa giden takımda arıza çıkarıyosun, sen kimsin ne verdin Galatasaray'a ne yaptın bu akşam sahada trip atmadan önce otur bunları düşün.

başlarım senin adrenalinine ha

senin kafan yok diye biz zulüm çekmeye razıyız üzerine milyon €lar alıyorsun ki haram zıkkım olsun benim hakkım

bide adrenalin ayağına yapacağın tiribe başlarım liseli kız mısın lan sen hıyar

şimdi tekrar izledim o anı da...senin o elini kırarım kırar.adam ol artık.kaç yaşına geldin..hamza gibi efendi adama yapma bari bunu ergen bey:mad:

Ulan hıyar ağası senin o giydiğin formayı alabilmenin, oynadığın statta maç izleyebilmenin hayalini kuran milyonlarca akranın var sen o formayı temsil edecek kadar şanslı olmuşun bir şekilde hocan seni oyundan alıyor diye şampiyonluğa giden takımda arıza çıkarıyosun, sen kimsin ne verdin Galatasaray'a ne yaptın bu akşam sahada trip atmadan önce otur bunları düşün.

calisip yapmis

dont hate

calisip yapmis

dont hate
Ben de onu diyorum çalışıp gelmiş ama çalıştığı bu kadar ediyor işte hır çıkarması manasız. Yoksa Emre zhamqim büyük topçu olsun gitsin Barca'da oynasın hem takımım adıma hem onun adına sevinirim niye nefret edeyim ama insanın yerini bilmesi lazım derdim o.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt