Ramazan Milli
Parçalı Üye
- 27 Ağustos 2009
- 3.816
- 2.022
- 1.723
Kritik bir maçta bu tripler neden? Akıllı ol.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yaptigi hareket dogru degil, ancak birikir birikir cikar bir gün bunlar. Orada frustrasyondan kaynaklanan bir hata yapti, bunu yapan ne ilk, ne de son oyuncu.
Emre'den böyle bir şey beklemediğimiz için bu kadar tepki gösterdik belki de.
Kendisini hep savundum burada fakat yaptığı rezalettir hele hele Hamza gibi bir hocaya yapması daha büyük rezalettir.
Umarım dediğin gibi anlık bir patlamadır kendisine yakışanı yapıp özür diler hocasından.
EMRE ÇOLAK @emrecolak1010
Bu akşam oyun adrenaliniyle yaptığım hareketten dolayı Hamza Hoca'dan özür diledim. Oluşan görüntüden ötürü taraftarımızdan da özür dilerim.
221 Retweets 348 Favoriten
![]()

Ulan hıyar ağası senin o giydiğin formayı alabilmenin, oynadığın statta maç izleyebilmenin hayalini kuran milyonlarca akranın var sen o formayı temsil edecek kadar şanslı olmuşun bir şekilde hocan seni oyundan alıyor diye şampiyonluğa giden takımda arıza çıkarıyosun, sen kimsin ne verdin Galatasaray'a ne yaptın bu akşam sahada trip atmadan önce otur bunları düşün.
Ben de onu diyorum çalışıp gelmiş ama çalıştığı bu kadar ediyor işte hır çıkarması manasız. Yoksa Emre zhamqim büyük topçu olsun gitsin Barca'da oynasın hem takımım adıma hem onun adına sevinirim niye nefret edeyim ama insanın yerini bilmesi lazım derdim o.calisip yapmis
dont hate