#52 Emre Çolak (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
birakin eglensin cocuk. Yarari oldu bu sezon

hala liseli lan bu hahahahah. almanyadaki türklere benzettim kendisini. simarik cocuk :D

zihniyet degismiyor ne yapacan. adama hic prof. topcu demessin.

olcan-emre-burak-selcuk bi berber dükkanı acıp özlerine dönmeliler.

yemin ederim emereyi izlerken ben utandım ekran başında..koymuş bir tarkan şarkısı elde selfi çubuğu kendini yakışıklı popstar sanıyor...

Oynadığı futbola, bu sezonki katkısına bir şey diyemem ama çok antipatik. Ha sempatik olmak zorunda da değil o da ayrı.

Emre ergen oğlu ergen olmasına rağmen potansiyeli oyuncu. Ne olursa olsun satilmamali. Bir kaç sezon güçlü ligde kiralansa devamlı performans gösterebilir ama yapmıyoruz işte

CGmtvu6UQAAU4YA.jpg

CH38-oSWEAAbEzl.jpg

Bu garibim hem TL ile alıyor hem de 1 senesi kalmış.

Merak etme. Seneye onu da milyonlara boğarlar, Uğur. ;)

Ayrıca 1.5 milyon TL hiç de garip parası değil bence. :) Olması gereken. Anormal olanları diğerlerininki.

Evet normal olanı Emre'ninki.

Ben Emre'yi severim Sneijder Fener'e 2 gol attıktan sonra soyunma odasında Wesley Sneijder bestesini söylüyordu.Bazı yerliler gibi yabancı düşmanı değildir.Hamzaoğlu birçok kez kendisini haksız yere çıkardı.En sonunda Mersin maçında patladı o da.Hamzaoğlu'nun gücü gençlere yetiyor.Oyuncu çıkarırken Yasin,Emre'yi tercih ediyor genelde.Burak'la Selçuk gibi ağabetyler ise birçok maçı 90 dakikada tamamladı.

Evet normal olanı Emre'ninki.

Ben Emre'yi severim Sneijder Fener'e 2 gol attıktan sonra soyunma odasında Wesley Sneijder bestesini söylüyordu.Bazı yerliler gibi yabancı düşmanı değildir.Hamzaoğlu birçok kez kendisini haksız yere çıkardı.En sonunda Mersin maçında patladı o da.Hamzaoğlu'nun gücü gençlere yetiyor.Oyuncu çıkarırken Yasin,Emre'yi tercih ediyor genelde.Burak'la Selçuk gibi ağabetyler ise birçok maçı 90 dakikada tamamladı.

Selcugun ayagi kopsa bile cikar(a)maz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt